ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Ondernemersavond UDI19 2015 met Floris van Bommel!

12-05-2015 • Seizoen 2014 2015 | Nieuws

ondernemersavondIeder jaar organiseert voetbalclub UDI'19 een druk bezochte ondernemersavond met een aantrekkelijke spreker. Dit jaar heeft UDI'19 niemand minder dan Floris van Bommel weten te verbinden aan de ondernemersavond, welke de vergoeding van de avond ten goede laat komen aan het G-elftal van UDI'19 welke dit jaar afreizen naar LA voor deelname aan de World Special Olympics.

voet en winkel schoenmode 1

Met trots en veel plezier nodigt UDI'19 alle ondernemers uit Uden en omstreken van harte uit voor de Ondernemersavond op dinsdagavond 19 mei aanstaande. Floris zal u op zijn geheel eigen wijze en met veel humor inspireren met zijn persoonlijke verhaal achter het eigenzinnige en succesvolle merk 'Floris van Bommel'

De ontvangst is om 19.30 uur in het clubhuis van UDI'19 aan de Parklaan 4 te Uden, alwaar stipt om 20.00 uur wordt gestart met het programma.

Grijp dus deze unieke kans om het verhaal achter 'Floris van Bommel' te horen en meld u direct aan door een mail te sturen naar businessclub@udi19.nl. Geeft u daarbij tevens aan met hoeveel personen u komt, voelt u zich vrij om een bevriende ondernemer mee te nemen!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.