ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Spetterend programma Open DAGen UDI19 op 29 en 30 augustus

open UDI dagenWe zijn nog volop bezig met het huidige seizoen, zowel de prijzen moeten nog verdeeld worden als voor hen die jammer genoeg 'n stapje naar beneden gaan. Nadien gaan we genieten van de zomer en even later van onze welverdiende vakantie. Maar de UDI-Dagen willen we alvast aankondigen en die zijn op 29 en 30 augustus a.s.

open dagen

We zijn nog volop bezig met het huidige seizoen, zowel de prijzen moeten nog verdeeld worden als voor hen die jammer genoeg 'n stapje naar beneden gaan. Nadien gaan we genieten van de zomer en even later van onze welverdiende vakantie.

Maar een vereniging is altijd bezig, het een is amper achter de rug en het nieuwe staat al weer op de rol. De activiteitencommissie binnen onze vereniging denkt al weer aan het nieuwe seizoen en is volop bezig om het seizoen 2015 — 2016 op een spetterende wijze te openen.

Wij willen de Open Dagen aankondigen op 29 en 30 augustus aanstaande, dan worden de poorten wagenwijd opengezet voor iedereen. Zowel leden, sponsoren, ouders van leden als hen die graag eens bij UDI'19 komen kijken. Wij willen er interactieve dagen van maken en zowel jong als wat ouderen er graag allen bij betrekken. Voor ieders wat wils!

Ook willen wij die dag zowel ons geheel vernieuwd en gerenoveerd terras, pannaveld, als ons nieuw kunstgrasveld op een officiële wijze openen. Uiteraard doen we dit met muziek, immers deze club bruist van activiteiten en wil dit graag aan u tonen.

Omtrent ons programma komen we te zijner tijd uitvoerig op terug, bezoek regelmatig onze UDI-site.

UDI Open Dag — zaterdag en zondag 29 & 30 augustus 2015

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.