ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Tinie Kardol, aspirant bestuurslid Technische Zaken

Tini KardolHet bestuur van UDI'19/Beter Bed is zeer verheugd te kunnen mededelen, dat Tinie Kardol, een bestuurlijke zwaargewicht toe wil treden tot het Algemeen Bestuur.  

Tinie is UDI-man in hart en nieren en zal met ingang van januari 2015 met plezier deel gaan uitmaken van het Algemeen Bestuur in de rol van Aspirant bestuurslid Technische Zaken om vervolgens tijdens de Algemene ledenvergadering van oktober benoemd te kunnen worden.

Tinie is als directeur van Mariënstede actief als bestuurder in de ouderenzorg, het vakgebied waarin hij ook buitengewoon hoogleraar is in Brussel. Hij speelde echter jarenlang (ca. 1976 — 1982) in het eerste elftal van UDI als linksbuiten.  Op dit moment traint Tinie de F-jes en dan met name de F-1 bij FC Uden waar zijn kleinzoon voetbalt. Tinie bekleedt en bekleedde diverse bestuursfuncties.
 

Kortom, een ervaren bestuurder, gepassioneerd voetballiefhebber en iemand met kijk op wat we ook wel 'het spelletje' noemen. UDI'19 is ervan overtuigd, dat met Tinie's komst als bestuurslid Technische Zaken verder gebouwd kan worden aan de opleidingen binnen de vereniging en daarmee invulling kan worden gegeven aan de realisatie van de verenigingsdoelstellingen op dat terrein.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.