ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Trainingsstage Belek: Dag 1 (update)

IMG 8357De selectie en staf van UDI'19/Beter Bed 1 verzamelde rond het middernachtelijk uur in de bestuurskamer op het sportpark. Onder het genot van een drankje werden de nieuwsjaarswensen uitgewisseld waarna om 1.30 uur de OAD-bus naar Schiphol vertrok.


UDI'19 on Tour

Het totale gezelschap bestaat uit 32 personen en het inchecken op Schiphol verliep zonder problemen. Het grondpersoneel van Corendon had zichtbaar plezier om het uitgelaten gezelschap op weg te helpen naar Antalya Turkije. Na een goed verlopen vlucht van ruim 3 uur werd voet gezet op Turkse bodem. Onder een heerlijk zonnetje werd daar de busreis van 40 km gestart richting de eindbestemming: hotel Limak Alcadia in Belek. Een schitterend complex waar UDI vijf dagen aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft kan werken. Aan de hand van de door Mario Boselie gemaakte kamerindeling verliep de check-in probleemloos.

's-Middags was er voor eenieder ruimte om de tijd naar eigen goeddunken in te vullen. De meesten troffen elkaar in de loungehoek op een terras aan het strand. Om 19.00uur was het diner waarna de avond gezamenlijk in de tv-corner werd doorgebracht in de hoop de halve finales WK-darts te kunnen volgen. Helaas, onze Turkse vrienden bleken totaal geen interesse te hebben in deze sport. Via WhatsApp werden we op de hoogte gehouden. Tegen middernacht was iedereen, na de inspannende reisdag, knap moe en zocht het gezelschap het bedje op ....

Op naar dag 2. De eerste training staat op programma.

Trainingsstage van dag tot dag

Het verhaal vooraf

Foto's

{gallery}archief/1415/UDI1_Belek/Dag_1{/gallery}

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.