ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Trainingsstage Belek: Dag 2

Na gezamenlijk van een goed ontbijt te hebben genoten werd om 10.45 uur verzameld om met de bus naar het trainingscomplex te vertrekken. De korte busrit voerde langs een oase van prachtige golfresorts. UDI trainde op een complex bestaande uit zeven prima velden.


UDI'19 on Tour

De ruim twee uur durende oefensessie, onder een mooi zonnetje bij zo'n 17 graden, was voor de groep na de lange reisdag een pittig klusje. Ondanks de zware benen werd er fanatiek en goed getraind. Bas Gösgens: "Na de feestdagen en de lange reisdag was de groep gretig om weer te beginnen. En als je dan in deze prima omstandigheden aan de tweede seizoenshelft mag beginnen is dat natuurlijk schitterend."

Na de training kon een ieder de middag zelf invullen. Het hotelcomplex biedt daarvoor ruim voldoende mogelijkheden. Ook in het plaatsje Belek, met een klein maar gezellig centrum, werden de UDI kleuren gespot: "shopping time".

's Avonds na het diner werd er voetbal gekeken totdat om 21.00 uur de voetbalquiz begon. Aan deze quiz, georganiseerd door Randy en Thijmen, werd door een ieder bloedfanatiek meegedaan. Na de eerste ronde bleven er vier koppels over. In deze finaleronde, met flinke discussies over wel of niet binnen de tijd te hebben geantwoord, wist het koppel DD (Dick&Dimitri) de winst te pakken.

Daarna werd er nog gezellig nagepraat totdat het tijd was om de kamers op te zoeken. Morgen wacht de oefenwedstrijd tegen VV Klazienaveen. Weer een mooie dag voorbij....

Trainingsstage van dag tot dag

Dag 1: Vertrek en aankomst in Belek
Het verhaal vooraf

Foto's

{gallery}archief/1415/UDI1_Belek/Dag_2{/gallery}

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.