ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Trainingsstage Belek: Dag 3 (vervolg)

Na een nacht met flinke regenval stond de zon maandagochtend aan een strak blauwe hemel. Aangezien er 's middags een oefenwedstrijd tegen Klazienaveen op de agenda stond had de selectie in de ochtend vrij. Ieder vulde dit op eigen wijze in. Abdes en Jurgen waagden zich in de hoge golven en het "frisse" zeewater, de gym werd bezocht en een strandwandeling of kort bezoekje aan het centrum van Belek boden de nodige afleiding.

UDI'19 on Tour

Na de lunch vertrok het gezelschap naar het voetbalcomplex waar de oefenwedstrijd eenvoudig met 5-0 werd gewonnen. Na terugkomst in het hotel en de nodige verzorging was het al weer tijd voor het diner. Door het hevige onweer viel een aantal malen de stroom uit, gelukkig steeds van korte duur.

De avond werd verder gezellig met elkaar doorgebracht waarbij wederom de prima sfeer in de groep zichtbaar was. Er werd een kaartje gelegd en natuurlijk via de smartphone met het thuisfront de ervaringen gedeeld. Tegen middernacht zochten de meesten de kamer op, waarbij de storm en hevige regen getrotseerd moesten worden.

Trainingsstage van dag tot dag

Dag 3: Wedstrijd tegen Klazienaveen

Dag 2: Eerste training

Dag 1: Vertrek en aankomst in Belek

Het verhaal vooraf

Foto's

{gallery}archief/1415/UDI1_Belek/Dag_3{/gallery}

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.