ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Trainingsstage Belek: Dag 4

Dinsdag 6 januari 2015, dag 4 in Belek. En jawel hoor, onze vriend, de zon was er ook weer bij, de thermometer wees 7 graden celcius aan met een hele straffe wind. Na het ontbijt werd afscheid genomen van Mark, Marie-Louise, Dimitri en Jaap die verplichtingen hadden in Nederland. Om 10.45 uur vertrok de selectie weer naar het trainingscomplex en werd daarbij uitgezwaaid door Mister Ereli van sponsor Üntel die ook weer zakelijke verplichtingen had.

UDI'19 on Tour

Op het trainingscomplex stond een hele stevige wind wat een gevoelstemperatuur van 0 graden gaf. Na het nodige loopwerk, volgden diverse positiespellen en na bijna twee uur werd de trainingsessie afgesloten met een afwerkvorm waarbij in koppels van twee om een pot van €32,-(!) werd gestreden. Er vielen verschillen punten te verdienen met de manier van afwerken: met de voet, hoofd of omhaal. Doelman Briann Vialle ("Vialli") werd flink op de proef gesteld. Het koppel Dick en Bart werden de glorieuze winnaars, waarbij gezegd dient te worden dat de voorzetten van Dick ook niet te missen waren.

Na de lunch voerden het trainersduo Bas en Bart wederom gesprekken met diverse spelers en was er ruimte voor ontspanning. Het diner bij het chinese specialiteiten restaurant Red Wok werd aangeboden door sponsor Üntel Kablo. De selectie genoot zichtbaar van de sfeer en de door wijnkenner Jacques van der Meer geselecteerde wijnen. Tussendoor werden foto's genomen door een fotograaf van het Brabants Dagblad van hoofdtrainer Bas Gösgens om bij een artikel in de krant van 7 januari te plaatsen. Wederom vloog een mooie dag voorbij. De sfeer is prima, er wordt hard gewerkt en er is voldoende tijd om te relaxen.

Op naar de laatste dag in Belek ...

 

Trainingsstage van dag tot dag

Dag 3 (vervolg): Voetbal en ontspanning

Dag 3: Wedstrijd tegen Klazienaveen

Dag 2: Eerste training

Dag 1: Vertrek en aankomst in Belek

Het verhaal vooraf

Foto's

{gallery}archief/1415/UDI1_Belek/Dag_4{/gallery}

 

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.