ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Trainingsstage Belek: Dag 5

Woensdag 7 januari, dag 5 in Belek. Wederom ontwaakten we op het mooie complex direct aan de Middellandse zee met zonneschijn. Maar Jan de wind blies er weer vrolijk op los; het was gruwelijk koud. Al voor het ontbijt werden we door het thuisfront via de diverse social media geïnformeerd over het mooie artikel in het Brabants Dagblad over de UDI-trip naar Belek.

UDI'19 on Tour

Na het ontbijt vertrok de UDI-selectie voor de laatste keer naar het Alcadia sportcomplex. Op de tamelijk open vlakte was het mogelijk nog guurder. Gevoelstemperatuur onder nul!! Bart, Ritchie en Robin (vC) werden door wat pijntjes geplaagd en sloegen de training geheel of deels over. Onder leiding van Nick en Jurgen werd de warming-up afgewerkt en met een fanatiek partijtje werd het voetbalgedeelte tijdens de trip naar Belek afgesloten. De trouwe volgers genoten ondertussen in de kantine (oude bouwkeet met kachel) van een heet kopje thee. De conversatie met onze vriendelijke gastheer ging via een app "turks voor beginners"; dit was hilarisch.

Na de training terug naar het hotel, douchen, lunchen en met nagenoeg de hele groep in een oude touringcar, compleet met Turkse gehaakte gordijntjes, naar de stad Antalya. Hier kon een ieder drie uur lang naar eigen interesse de middag vrij invullen. Het meest in het oog springend was de oude, pittoreske haven. Ook werden nog wat kadootjes gekocht. Afdingen was inmiddels een leuke sport geworden.

Om 19.30 uur werd gezamenlijk nog één keer het buffet genuttigd. Daarna tijd voor een drankje in één van de bars. Hiermee kwam een einde aan een heel geslaagd trainingskamp. De sfeer zat er prima in. UDI'19 heeft zich prima gepresenteerd. Behalve de trainingen hadden de trainers nu ook de mogelijkheid om rustig met iedere selectiespeler afzonderlijk het huidige seizoen te evalueren.

Vanuit Belek is een woord van dank op zijn plaats voor Mario Boselie. Mario was de initiator en organisator van deze trainingstrip.

Dit was het laatste verslag van "UDI on tour to Belek powered by Üntel".
HET WAS TOP! De eerste stappen zijn gezet richting een mooie, succesvolle tweede seizoenshelft.

Görüsmek üzere.

Teksten: Léon en Rob
Foto's: Jacques

 

Trainingsstage van dag tot dag

Dag 4: Trainen, praten en naar de Chinees

Dag 3 (vervolg): Voetbal en ontspanning

Dag 3: Wedstrijd tegen Klazienaveen

Dag 2: Eerste training

Dag 1: Vertrek en aankomst in Belek

Het verhaal vooraf

Foto's

{gallery}archief/1415/UDI1_Belek/Dag_5{/gallery}

 

 

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.