ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

U kunt zich tot a.s. zondag opgeven voor het wielerevent

UDI Poster Wielerevent 2015 liggend-HRVrijdag 30 januari a.s. gaan we ons derde UDI'19/Empella Wielerevenement bij UDI'19 organiseren en wij hopen dat het ook nu weer een waar spektakel zal worden. Twijfel niet en schrijf u in via www.udi19.nl .

Vrijdag 30 januari a.s. gaan we ons derde UDI'19/Empella Wielerevenement bij UDI'19 organiseren en wij hopen dat het ook nu weer een waar spektakel zal worden. Twijfel niet en schrijf u in via www.udi19.nl. We gaan ervan uit dat we voldoende inschrijvingen binnen krijgen voor de twee goede doelen die we steunen.

Goed doelen
 Goed doel UDI'19: G-team naar LA
*  Goed doel extern: Stichting Leergeld Maas & Leijgraaf

Wilt u precies weten wat de beide doelen inhouden, klik dan hier!

Opgeven voor het event
UDI Poster Wielerevent 2015 liggend-HRWij hopen op veel deelnemers die er een gezellig en sportief wielergebeuren van gaan maken. Je hoeft niet lid te zijn van UDI'19 om mee te doen, mannen en vrouwen, iedereen is van harte welkom. Opgeven voor het event kan tot en met zondag a.s. in de kantine van UDI'19.
Ook kan men inschrijven via www.udi19.nl en hier kunt u kijken voor meer informatie. Opgeven kan alléén als team, het is overigens mogelijk met 'n reserve in te schrijven. Leuk is als de ploegen ook 'n coach hebben.  Wel met de consequentie dat per persoon het inschrijfgeld 5 euro is (incl. 2 consumptiebonnen).
Doen hé, immers het is voor het goede doel.

Loterij en Mini veiling
Er wordt een loterij gehouden met een groot aantal leuke prijzen. Ook houden we een mini veiling met 'n drietal bijzondere interessante kavels:
*  Kavel: 100 glazen bier of fris bij UDI kantine geschonken door Wilma. twv: 160,- euro;
*  Kavel: voor 12 personen BBQ en treinfietsen bij Ben de Bruin in Escharen of op zelf gekozen
    locatie. twv 150 euro! Geschonken door Bistro De Brouwketel, T. 0486 474 282 of www.brouwketel.com
*  Kavel: KNVB reiskoffer en Ajax set, twv 120,- euro.
Wij zijn de schenkers erg dankbaar dat ze ons bijstaan en al het geld wat wij bij elkaar sprokkelen gaat naar de beide goede doelen toe!!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.