ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI 1 voor trainingsstage naar Turkije

UDI'19/Beter Bed reist met een bijna complete eerste selectie naar Belek in Turkije voor een trainingsstage van 3 t/m 8 januari 2015. Er zijn een paar spelers afwezig omdat ze geen vrij konden krijgen van hun werkgever.

UDI verblijft in het prachtige 5***** complex Limak Arcadia waar volop goede trainingsfaciliteiten beschikbaar zijn.  Op alle dagen zijn trainingen gepland en op maandag 5 januari 2015 staat een oefenwedstrijd tegen VV Klazienaveen op de planning.

De nieuwe Turkse sponsor van UDI, ÜNTEL Kablo, is ook een paar dagen in Belek aanwezig. Exportmanager en UDI-supporter Mr. Gökhan Ereli trekt samen met zijn vrouw een paar dagen met het team op. Üntel heeft dit trainingskamp mede mogelijk gemaakt. UDI zal daarom in de oefenwedstrijd in een speciaal voor deze trip gemaakt Üntel-shirt aantreden.

Jacques van der Meer (foto's) zal samen met Léon de Beer en Rob Walk dagelijks de UDI-redactie van de ontwikkelingen in Belek op de hoogte houden. Volg komende week het laatste nieuws op de UDI-site en UDI-facebook.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.