ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI viert haar 95 jarig bestaan met twee succesvolle Open Dagen!

25-08-2014 • Seizoen 2014 2015 | Nieuws

udiopendag3Met het oplaten van meer dan 150 witte, blauwe en rode ballonnen openden jeugdleden van UDI'19 zaterdag de Open Voetbaldagen van hun club. Paul Rüpp nam daarbij het woord als voorzitter van de vereniging ....

Met het oplaten van meer dan 150 witte, blauwe en rode ballonnen openden jeugdleden van UDI'19 zaterdag de Open Voetbaldagen van hun club. Paul Rüpp nam daarbij het woord als voorzitter van de vereniging die 95 jaar bestaat en de traditionele seizoenstart nu met twee dagen uitpakt.

In deze twee dagen was er van alles te zien en te beleven op de accommodatie aan de Parklaan. Ook andere sporten kwamen aan bod in dit enorm gevarieerd programma. Met demonstraties van Sportschool Verbueken, Dance Action, Honkbalclub Red Sox en Show & Acrobatiek was er voor iedereen een attractief programma.

Natuurlijk stond het voetbal centraal bij de ambitieuze hoofdklasser. De kidsclub tot en met de veteranen speelden hun wedstrijden. Ook muzikaal was er een spectaculair aanbod te beleven; de opening begon met de Braziliaanse Brassband Earthquake, DJ Imex verzorgde de gehele muzikale omlijsting en Heavy Hoempa sloot het festijn in stijl af. De eindklapper BZB moest helaas afzeggen vanwege ziekte van een van de bandleden, maar het festijn was er niet minder om.

UDI kijkt met trots en plezier terug op deze twee fantastische dagen en zoals Paul  Rüpp in zijn afsluitende speech ook aangaf: 'Een geweldig succesvol festijn en nu op naar de 100'!

UDI open DAGen ZaZo1

 

 
 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.