ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI19 mikt op nieuwe kunstgrasveld in juni

aanleg kunstgrasveldDe gemeente, voetbalclub UDI'19/Beter Bed en Hockey Club Uden (HCU) hebben er goede hoop in dat er rond juni gestart kan worden met de aanleg van twee nieuwe kunstgrasvelden, voor allebei eentje. 

Afgelopen donderdagavond (5/2) had UDI'19 een informatieavond voor haar leden waar dit plan besproken werd. Er is een werkgroep, zowel vanuit de vereniging als externe adviseurs, die 'n 5-tal opties hadden bedacht waar het kunstgrasveld het beste aangelegd zou kunnen worden.

aanleg kunstgrasveld inform 

Het uiteindelijke voorstel waar de werkgroep mee verder gaat is de aanleg van 'n kunstgrasveld op het trainingsveld A & B, dit is bij binnenkomst accommodatie meteen rechts. Er is gekozen dat het veld parallel komt te liggen met het clubhuis en dat er aan de achterzijde 'n rechthoek overblijft als trainingsveld.  

aanleg kunstgrasveld voorstel 

Dat zou een forse meevaller betekenen. UDI'19 heeft direct meer ruimte nodig daar veld 6 door de KNVB is afgekeurd en er geen wedstrijden op gespeeld mogen worden. De clubs werken momenteel met het college van B en W aan een voorstel dat in april aan de gemeenteraad wordt voorgelegd. Als die instemmen, dan kan er in juni gestart worden met de aanleg van velden.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.