ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI19 steunt Giro 555 voor Nepal en kan uw steun goed gebruiken

29-04-2015 • Seizoen 2014 2015 | Nieuws

udi19 steunt nepalHet straatarme Aziatische land werd in het weekeinde getroffen door een zeer zware aardbeving. Duizenden mensen zijn omgekomen, veel huizen en gebouwen zijn verwoest. Er worden nog steeds mensen vermist en de totaal aangerichte schade is geenszins in zicht.

Het straatarme Aziatische land werd in het weekeinde getroffen door een zeer zware aardbeving. Duizenden mensen zijn omgekomen, veel huizen en gebouwen zijn verwoest. Er worden nog steeds mensen vermist en de totaal aangerichte schade is geenszins in zicht. Nederland heeft giro 555 geopend voor Nepal.

UDI'19 voelt zich zeer betrokken bij dit enorme leed en wil zondag rondom de wedstrijd UDI'19 vs OSS'20 ook een inzameling doen. UDI'19 verwacht zondag vele bezoekers die deze wedstrijd willen zien en beleven.  De vereniging draagt van elk verkocht entreekaartje één euro af voor dit goede doel.

Daarnaast staat er bij het betreden van het hoofdveld een collectebus waar iedereen zijn hart kan laten spreken door er wat in te doneren. Nadien zorgt de vereniging dat het opgehaalde bedrag gestort wordt op giro 555.

Laten we er zondag samen een mooie middag van maken door eerst ons hart te laten spreken:
GIRO 555 voor NEPAL !

udi19 steunt nepal

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.