ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI19/Empella wielerevent a.s. vrijdagavond

ad dochter empel empellaOok dit jaar is Empella fietsen hoofdsponsor van het UDI'19/Empella wielerevent en ook nu waren ze erg enthousiast omtrent dit wielergebeuren. Dus werd weer aan Ad van Empel gevraagd of hij hoofdsponsor wilde zijn en ook zijn naam wilde koppelen aan dit evenement.

 sponsor stersponsor

Ook dit jaar is Empella fietsen hoofdsponsor van het UDI'19/Empella wielerevent en ook nu waren ze erg enthousiast omtrent dit wielergebeuren. Dus werd weer aan Ad van Empel gevraagd of hij hoofdsponsor wilde zijn en ook zijn naam wilde koppelen aan dit evenement.

Empella fietsen 
Hieronder een toelichting wat Empella fietsen is en waar zij voor staan. Empella fietsen is dé flagstore van het fietsmerk Trek. De showroom die sinds 2012 in Uden staat, biedt u een compleet overzicht van alle modellen en soorten fietsen die Trek voert. Andere fietsmerken die niet mogen ontbreken zijn Bianchi, BSP en Kemo (Zwitserse precisie racefiets).
Empella fietsen biedt u een grote diversiteit aan fietsen, van sportieve fietsen tot elektrische fietsen. Voor ieder wat ad dochter empel empellawils. Bij Empella kunt u uw fiets volledig naar wens laten samenstellen. Uiteraard krijgt u hierbij deskundig advies van ervaren verkopers die zelf ook actief fietsen. Ook worden hier de fietsen onderhouden en gerepareerd.
De werkplaats wordt bemand door ervaren Empella werknemers en vragen over techniek en verbeteringen aan uw fiets dan komt u naar de werkplaats van Empella. Adres is Kruisweg 10 te Uden tel. 0413 216 111.

Waarom sponsort Empella dit wielerevent? 
Ad van Empel: 'ik als sportliefhebber heb ook erg veel affiniteit met de voetbalsport. Toen ik dit aanbod kreeg leek mij het een mooi initiatief om deze twee werelden samen te brengen. Tevens is het bekend dat veel voetballers ook graag op de sportieve fiets stappen. De link is dus snel gelegd.'
Ook is het voor Ad van Empel een mooie kans om zijn winkel aan de Kruisweg (tegenover CSU) in de spotlight te zetten voor het Udense publiek.  Mede door zich in te zetten voor initiatieven als deze probeert Empella meer mensen te stimuleren om op de fiets te stappen.

Loterij & mini veiling 
Er zal een loterij plaatsvinden waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Loten zijn verkrijgbaar op de avond: 1 lot voor één euro, 3 loten voor 2,50 euro en 8 loten voor 5,- euro.
Ook houden we een mini veiling met 'n drietal bijzondere interessante kavels:

*  Kavel: 100 glazen bier of fris bij UDI kantine geschonken door Wilma. twv: 160,- euro;

*  Kavel: voor 12 personen BBQ en treinfietsen bij Ben de Bruin in Escharen of op zelf gekozen
    locatie. twv 150 euro! Schenker Bistro De Brouwketel, T. 0486 474 282 of www.brouwketel.com 
*  Kavel: KNVB reiskoffer en Ajax set, twv 120,- euro.

Wij zijn de schenkers erg dankbaar dat ze ons bijstaan en al het geld wat wij bij elkaar sprokkelen gaat naar de beide goede doelen toe!!

Hartelijk welkom! 
Als opening starten vier spelers van het Team NL tegen elkaar. Tijdens de avond zijn er enkel prominenten ritten, waarbij u kunt inzetten wie de winnaar zal zijn. Wij wensen al onze deelnemers én publiek veel plezier en gezelligheid toe.  

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.