ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Van de bestuurstafel (1)

11-11-2014 • Seizoen 2014 2015 | Nieuws

van de bestuurstafelMaandag 3 november jl. is er weer een reguliere bestuursvergadering geweest. Daarin zijn weer een aantal zaken op tafel gekomen.

Er is door het centraal overlegorgaan hoofdklasse een mail verstuurd met daarin een nieuwe opzet voor de competities. In het kort komt het hierop neer. Vanaf het seizoen 2015 — 2016 komt er een nieuw te vormen landelijke 2e divisie bij. Ook komt er een verplichte promotie/degradatieregeling. Hierin zullen dan ook de belofteteams van de profclubs deelnemen.

Er zijn steeds meer verenigingen die hun vragen of enquêtes via social media stellen. Ook wij willen een draagvlak onderzoek hiervoor gebruiken. Neemt niet weg dat we natuurlijk ook de traditionele manier (papier) blijven gebruiken. Binnenkort komt er dus ook een enquête 'UDI in beeld' daarin wordt gevraagd hoe 'we' het doen, wat moet er anders en hoe kunnen we verbeteren.

Afgelopen week is bekend geworden dat Ruben v.d. Water zijn activiteiten als hoofd jeugd opleidingen en trainer van de A1 heeft neergelegd. Dit omdat de toestand van zijn vader is verslechterd en hij de zorg voor zijn vader op zich moet nemen. Wij wensen hem vanaf deze plaats natuurlijk alle sterkte toe in deze moeilijke tijd.

De voorbereidingen voor onze jaarlijkse kerstveiling zijn in volle gang. Dit jaar zullen we onze kerstveiling houden in theater Markant. De brieven voor de kavels worden deze week verzonden en de scooter die nu in onze kantine staat zal naar Markant overgebracht worden. Ook zullen er tijdens de kerstveiling loten verkocht worden waarvoor de opbrengst bestemd is voor ons Team LA. Dit allemaal om de reis naar Los Angeles te bekostigen waar volgend jaar de special games worden gehouden en ons Team LA daaraan zal deelnemen.

De voorbereidingen rondom de Special Games lopen goed. We liggen hiermee aardig op schema. Onze mensen zijn druk geweest om alle benodigde formulieren in te vullen maar die zijn nu allemaal weg. De begeleiding is rond en ook vanuit de oudergroep wordt nu een begeleidingsteam geformeerd.

A.s. zondag 9 november gaan we met de business club naar Markant voorafgaand aan de wedstrijd tegen Blauw Geel'38. Dit belooft een leuke happening te worden. De geplande wedstrijd tussen de G teams van beide clubs voorafgaande aan de wedstrijd gaat niet door. Daarvoor in de plaats zullen er strafschoppen genomen gaan worden. Ook zullen er bij Markant loten verkocht gaan worden door enkele spelers van het TeamLA. De opbrengst is voor de special games.

Verder staan er een aantal activiteiten gepland:

  •          Volgende week komt er een actie van de KNVB de 'fairplay cup';
  •          De UDI quiz wordt georganiseerd op donderdag 11 december, medio februari wordt dan de
             2e avond georganiseerd;
  •          Zaterdag 3 en zondag 4 januari een Fifa playstation spelavond;
  •          Zondag 4 januari onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie;
  •          Dinsdag 13 januari wordt weer onze jaarlijkse spelregelavond georganiseerd.

Bestuur UDI'19/Beter Bed
Ben Vogels Secretaris

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.