ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Van de Bestuurstafel (2) (Update 7/12)

05-12-2014 • Seizoen 2014 2015 | Nieuws

van de bestuurstafelMaandag 1 december jl. is er weer een reguliere bestuursvergadering geweest waar weer een aantal zaken op tafel zijn gekomen, o.a.;

T.C.: Mario Boselie (Technisch Manager) is vanuit de TC aangeschoven bij de bestuursvergadering, hij zal dit regelmatig blijven doen totdat er een bestuurslid TZ aangesteld is. Vanuit de TC gaan de gesprekken voor volgend seizoen alweer zijn aanvang nemen. Er zal gesproken worden met de diverse trainers en spelers over hun plannen voor volgend seizoen. Ruben v.d. Water heeft zijn functie neergelegd, we weten allemaal de reden hiervan.  Er is daarna snel gehandeld met het benaderen van eventuele opvolgers. Tom Jacobs is inmiddels aangesteld als trainer van de A1. Ook zijn er nog gesprekken gevoerd met kandidaten voor de functie hoofd jeugd opleidingen.

Cashless UDI'19: Er zijn diverse redenen om de stroom aan contant geld te willen indammen. De belangrijkste redenen zijn veiligheid en inzicht. Door minder contant geld lopen we ook minder risico op diefstal of verlies en hoeven onze medewerkers minder vaak en met minder geld over straat. Door onze huidige manier van werken hebben we relatief weinig inzicht in onze geldstromen. Door met een geautomatiseerd systeem te werken krijgen we meer inzicht. In maart of april komen er definitieve voorstellen.

Ledenwerving en ledenbehoud: Er zijn nog diverse projecten om leden te werven en ze ook te behouden. Het vrouwen- en meidenvoetbal krijgen de extra aandacht die ze ook verdienen en ook worden er nog acties opgestart voor de ledenwerving van onze G teams. Ook gaan we veel aandacht schenken aan de A jeugd die de overstap gaan maken naar de senioren. We gaan ze goed begeleiden en ook uitnodigen om uit te leggen wat de mogelijkheden zijn bij de senioren elftallen van UDI'19. De doelstelling is uitgesproken dat we volgend seizoen weer 16 seniorenelftallen willen hebben.

VOG: We hebben in het bestuur afgesproken dat alle medewerkers die direct bij de jeugd betrokken zijn een VOG moeten aanvragen. Dit krijgt nu ook gestalte en we hebben op dit moment 117 VOG`S binnen. Er zijn echter nog steeds medewerkers die dit nog niet gedaan hebben! Afgelopen weekend (29 november) zijn de eerste lijsten met medewerkers die nog geen VOG aangevraagd hebben opgehangen. Hierna zullen we deze mensen persoonlijk gaan aanspreken. Dus ook vanaf hier willen we iedereen vragen die nog geen VOG aangevraagd heeft om dit zo snel mogelijk te doen.

Kerstveiling: De voorbereidingen liggen op schema en het belooft weer een leuke veiling te worden, er komen nog steeds diverse kavels binnen. Dit jaar zal de kerstveiling voor het eerst in theater Markant worden gehouden en wel op 13 december vanaf 19:30 uur. Meer informatie kunt u lezen op onze website. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Bestuur UDI'19
Secretaris Ben Vogels

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.