ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Van de bestuurstafel (3)

10-02-2015 • Seizoen 2014 2015 | Nieuws

van de bestuurstafelMaandag 2 februari jl. hadden we weer een reguliere bestuursvergadering.

Maandag 2 februari jl. hadden we weer een reguliere bestuursvergadering. De volgende punten zijn daar besproken:

Mededelingen:

  •          Kevin van Veen is getransfereerd naar een derde divisieclub uit Engeland.
  •          De commissie die zich gaat bezighouden met het 100 jarig bestaan staat onder leiding van Harold van Zutphen en Mark van de Burgt. We zijn op zoek naar commissieleden.
  •    Sportakel/4 Uden sportief; Woensdag (11 februari) wordt een informatieavond gehouden. Het evenement vindt in september plaats. De organisatie van Sportakel wil het evenement laten plaatsvinden op Parkzicht i.p.v. in het sportpark. Na dit jaar wil de organisatie van Sportakel dit om de twee jaar organiseren. Er is ook gesproken met de organisatie van 4 Uden sportief. Zij willen dit elke 4 jaar gaan organiseren. Op 25 februari is een informatieavond voor de verenigingen over Vier Uden Sportief.
  •    Omdat de KNVB voetbaldagen dit jaar vervallen hebben we dit zelf opgepikt en organiseren we dit jaar voor de eerste maal de Intersport voetbaldagen. Alhoewel de inschrijving pas net geopend is, is het maximum aantal inschrijvingen van 144 kinderen al bereikt.
  •    De nieuwjaarsreceptie met de zusterverenigingen wordt op 8 januari 2016 bij UDI'19 gehouden. Bekeken wordt of we onze nieuwjaarsreceptie hieraan kunnen koppelen.
  •    Kerstveiling; De commissie heeft de kerstveiling geëvalueerd en is tot de slotsom gekomen dat het goed geregeld was. De samenwerking met Markant was zeer goed. Ook bij theater Markant heerste hetzelfde gevoel. De bedoeling is dat we het gaan continueren. We hebben daarom een optie genomen op 12 december 2015.
  •    Update VOG; Er zijn op dit moment 138 VOG`s in ons bezit. We hebben dit weekend voor alle jeugdtrainers en leiders een VOG aangevraagd. Binnen afzienbare tijd moeten de VOG`S ook binnenkomen. We zijn op de goede weg hiermee. Echter zijn er nog altijd jeugdleiders die geen VOG aangevraagd hebben.
  •    Inzamelen oud papier; Het inzamelen van oud papier loopt de laatste tijd langzaam doch gestaag terug. Dit heeft verschillende oorzaken. De wereld om ons heen gaat ook steeds meer digitaal. Goede ideeën om dit weer naar een hoger plan te tillen zijn natuurlijk altijd welkom.
  •    Voorbespreking informatieavond nieuwe kunstgrasveld; We hebben in de ALV van afgelopen jaar mede gedeeld dat we de leden zouden informeren omtrent het nieuw aan te leggen kunstgrasveld. Deze informatieavond is inmiddels geweest, zoals u elders op onze website hebt kunnen lezen. Ook is er inmiddels een definitief advies naar de gemeente. Ons advies hierin is om veld A/B gedeeltelijk met kunstgras te bekleden. Ook willen we proberen om dit in het nieuwe seizoen gerealiseerd te hebben.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.