ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Verrassende winnaars 11e UDI-Quiz

06-02-2015 • Seizoen 2014 2015 | Nieuws

Donderdag 5 februari was het dan zover dat de finale van de jaarlijkse UDI-quiz werd gespeeld. Na een spannende eerste ronde plaatsten drie sterke koppels zich voor de grote finale. Na een felle strijd werden Randy Hofmeijer en Thijmen de Ruijter de grote winnaars.

De voorronde in december leverde tien koppels op die het tegen elkaar op gingen nemen in de halve finale. In totaal twintig vragen, welke gepresenteerd werden op de mediaschermen in het clubhuis, moesten worden beantwoord. Het bleek een pittige klus te zijn waarbij de verschillen tussen de deelnemers niet zo groot waren. Uiteindelijk plaatsten zich drie koppels voor de finale: Randy Hofmeijer/Thijmen de Ruijter, Patrick Asselman/Guus Daanen en de titelverdedigers Leon Deijnen/Jeroen Prinsen.

De spanning werd opgevoerd toen na de eerste tien vragen de teams nog zeer dicht bij elkaar lagen. Ook nu waren de vragen best lastig maar wisten Randy en Thijmen langzaam aan een kleine voorsprong op te bouwen. Na de laatste van in totaal twintig vragen werd de eindstand opgemaakt en waren Randy en Thijmen de verrassende winnaars van de 11e UDI-quiz. De favorieten Leon en Jeroen eindigden op een tweede plek.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.