Kort: Magere oefenzege UDI bij BVV (0-4)

De Udenaren speelden vanavond een oefenwedstrijd tegen tweedeklasser BVV in Den Bosch. UDI begon sterk aan de wedstrijd en stond na ruim een kwartier al met 0-3 voor. Vervolgens kreeg UDI nog een aantal enorme kansen die echter geen treffers op leverden. Aan de zijde van BVV hadden nog voor de rust eigenlijk twee spelers met rood naar de kant gemoeten wegens het neerhalen van een doorgebroken speler maar onder het mom van een vriendschappelijke wedstrijd mochten beide spelers gewoon blijven staan.

Na de rust waarin volop gewisseld werd kwam UDI al vrij snel op 0-4. Vervolgens kreeg UDI nog enkele dotten van kansen maar de Udense ploeg miste de echte scherpte om het krachtsverschil in doelpunten zichtbaar te maken. BVV kwam in de tweede helft ook nog tot enkele aanvallen maar gescoord werd er niet meer.
03. 0-1 Dick Smits
07. 0-2 Sam Wassenberg
18. 0-3 Sam Wassenberg
54. 0-4 Tim Wolf

UDI: Denny Witjes, Robin van Cuijk (46. Jaap Benkers), Thijmen de Ruijter, Ritchie-Sam Anpong, Dick Smits, Joep van Geelkerken (46. Robin Walk), Randy Hofmeijer (46. Michiel van Zuidam), Bart van Schijndel, Lars van Geelkerken (46. Tim Wolf), Sam Wassenberg en Abdes Assouiki.