Hallo ME'rs, de voetbaltriller tegen Achilles

MErsZaterdag jl. stond de voetbaltriller Achilles Reek - UDI'19 ME1 op het programma. Spannend omdat wij in de thuiswedstrijd het Achilles Reek knap lastig gemaakt hadden ondanks het feit dat wij nogal wat jongere speelsters in het veld hadden staan.

Dus zaterdagochtend 8.00 uur afreizen naar de Reek. Wat absoluut geweldig is aan ons team is dat wij zo veel  fanatieke trouwe supporters hebben en zo ook deze week. Meestal zie je bij teams dat er meer speelsters zijn dan ouders maar niet bij onze ME daar stonden gewoon meer ouders dan speelsters. Nee wij zijn samen een team en dat zie je terug langs de lijn. GEWELDIG OUDERS !

De eerste helft kwamen we niet veel verder dan verdedigen en mede dankzij de keepers kwaliteiten van Ana Gaby konden we de schade beperken tot een 2 - 0 achterstand. Zoals altijd wisselden we in de rust van keeper en Imke werd onze held van de tweede helft. Gedurende de wedstrijd kregen we echt wel kansjes en ik zag Achilles een beetje bleek  worden rond de neus want zoveel tegenstand hadden ze zeker niet verwacht. Ja ik zag zelfs de coach een beetje bibberen en dat was zeker niet van de kou !!!

Onze ME'rs bleven vechten als leeuwen en de kansjes stapelden zich op maar helaas had Achilles het geluk van een kampioen en wij hadden een beetje pech. Schot op de paal. Schot net naast de goal. Goed schot op goal maar een prima redding van de keeper. Schot op de lat en noem maar op maar helaas hebben we geen doelpunt kunnen maken. Op het einde van de wedstrijd scoorde Achilles nog 2 keer en de einduitslag was 4 - 0 voor Achilles. Maar als je vraagt welk team er het hardst gewerkt had dan roep ik volmondig: UDI'19  ME 1 !

We hadden dan ook een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd en liepen met opgeheven hoofd van het veld. In de kleedkamer hadden we (dankzij een anonieme sponsor) een klein feestje en  de champagnekurken vlogen tegen het plafond. En een douche was geen overbodige luxe geworden.

Wij hebben weer genoten van onze Me'rs en gaan er voor zorgen dat we a.s. zaterdag weer klaar zijn voor de derby tegen FC De Rakt.