Hallo ME'rs, de wedstrijd tegen onze buren FC De Rakt

MErsOp het programma stond onze "reserve" thuis wedstrijd. We mochten namelijk tegen De Rakt voetballen en dat is uit en tegelijkertijd een beetje thuis. Een beetje spannend wordt het wel want zo tegen het einde van de competitie worden de prijzen verdeeld en we doen nog volop mee voor de hoofdprijs!

Maar dan moet er natuurlijk wel gewonnen worden. Met Ana Gaby als held in de goal begonnen we aan de wedstrijd. Een beetje rommelig en slordig was het wel, het leek zelfs of onze meiden een beetje zenuwachtig waren maar naarmate de wedstrijd vorderde werd het spel ook beter. De inzet werd weer als vanouds en het overspelen ging steeds beter. Ook de schoten op goal werden harder en doelgerichter. Uiteindelijk resulteerde dat dan ook in  3 goals voor de rust.

In de tweede helft werd Noa onze held in de goal. Het overspelen bleef goed en het spel werd steeds aantrekkelijker. Het kon dan ook niet uitblijven dat we nog vaker gingen scoren. We wisten het net van de tegenstander nog 5 keer te raken maar ook De Rakt wist nog een gaatje in onze verdediging te vinden en scoorde ook 1 keer. Het was een leuke sportieve wedstrijd die we met winst af konden sluiten. De einduitslag was 8 - 1 in het voordeel van UDI maar De Rakt werd door ons beloond met een blauwe kaart voor hun sportieve inzet en was daardoor ook een beetje een winnaar.

De volgende wedstrijd zal tegen Margriet zijn en als we die winnen.............zijn we KAMPIOEN!