Hallo ME'rs, thuiswedstrijd tegen de meiden van Berghem Sport

MErsZaterdag jl. hadden we weer eens een thuis wedstrijd. Dat betekent vroeg uit de veren want de aanvangstijd is dan 9.00 uur.

Het gras was nog nat maar het zonnetje deed al erg haar best om door te wolken te breken. Zo ook onze ME,rs, die waren vast van plan om er een heerlijke wedstrijd van te maken. De scheidsrechter floot voor het beginsignaal en de strijd was begonnen.

Verrassend snel kwamen we op voorsprong en niet lang daarna maakten we  de 2 - 0 en ook de 3 - 0. Even dachten we dat we niets te vrezen hadden en niet op hoefden te letten en zodoende kon Berghem -Sport een tegendoelpunt maken en dat terwijl Fleur als een echte held in de goal stond. Maar nog voor het fluitsignaal van de rust klonk wisten we weer een goaltje binnen te prikken.

Na de rust kwam Imke als vertrouwde held in de goal staan. Het duurde even maar uiteindelijk wisten we nog 1 maal te scoren. En dat Imke het keepen niet vreemd is liet ze tijdens de penalty reeks zien. De tegenstander kreeg maar nauwelijks een de kans om ook nog een keer te scoren.

Na het eindsignaal van de scheidsrechter werden we bijeen geroepen door de tegenstander die ons
EEN BLAUWE KAART gaf.

Die krijg je als compliment voor een uiterst sportieve en leuke voetbalwedstrijd. Berghem Sport bedankt en jullie veel succes verder in het seizoen.

Dus een 5 - 1 overwinning en een blauwe kaart was het goede resultaat van een prachtige wedstrijd.