Hallo ME'rs, uitwedstrijd HBV

Zaterdag 10 oktober....de uitwedstrijd naar H.B.V. (Beers). Een beetje een frisse ochtend, maar dat kan ook gezien de tijd van het jaar, maar wel lekker weer om te voetballen.

De wedstrijd was nog niet lang bezig of we stonden al met 1- 0 achter. Of dit nu kwam omdat we de tegenstander onderschatte of omdat we niet op stonden te letten dat weet ik niet maar het was wel een feit. Het kwam zeker niet door de keepster want Ana-Gaby weet haar doel altijd goed te verdedigen. Gelukkig wisten we nog voor de rust op voorsprong te komen.

In de rust wisselen we van keeper en Noa komt (een beetje zenuwachtig) in de goal te staan omdat ze, zoals ze zelf zegt, nog niet zolang voetbalt en nog nooit gekeept heeft. Door goed overspel en hard werken weten we de wedstrijd helemaal om te zetten en winnen we met 9 - 2 van H.B.V. Tsja daar valt dan verder niet veel meer over te vertellen behalve dan dat we ook zien dat de kracht in jullie benen steeds sterker wordt. Wij zien dat maar in Beers hebben ze dat gemerkt.

Een toeschouwer van Beers werd onderuit geschoten doordat een speelster van UDI een hard schot op goal afvuurde dat maar net naast ging maar wel vol op de benen van die toeschouwer die vervolgens hard onderuit ging. Ik denk dat we de tegenstanders voortaan voor de wedstrijd moeten waarschuwen om niet naast de goal te gaan staan.