ME'ers hadden uitwedstrijd tegen VOW

Afgelopen zaterdag waren wij, als echte ME'rs, weer welkom op het sportpark in Zijtaart. Zoals altijd weer hartelijk welkom geheten door de begeleiding van hun E-meisjes team.

Na een goede warming-up gingen we naar het veld. Daar zagen we dat hun team uit 10 meisjes bestond en wij hadden er maar 8. Nou is acht genoeg want we spelen 7 tegen 7 dus blijft er 1 wissel over.

Een jongeman trad aan als scheidsrechter en vertelde dat het zijn eerste wedstrijd was onder zijn begeleiding. Wat leuk is dat toch als er vanuit de jeugd iemand opstaat om andere teams vooruit te helpen. Chapeau voor die jongeman!

Fluitsignaal klonk en onze meiden begonnen me toch te voetballen! Met Fleur als held in de goal in de eerste helft en Ana-Gaby als held in de tweede helft van de wedstrijd. Zo mooi om te zien hoe hard er gewerkt werd om die bal van de tegenstander af te pakken. Zo goed werd er gekeken als we de bal in bezit hadden. Zo mooi werd er overgespeeld. Ja wij hadden het spel maar...... V.O.W maakte de goals. Op het einde van de wedstrijd stonden we met 3-2 achter en met nog 5 seconden op de klok kregen we een corner. Alles of niets werd er vanaf de zijlijn gezegd en iedereen ging mee naar voren en wat denk je................ Onze meiden knallen werkelijk in de laatste seconden van de wedstrijd de bal in de goal; 3 -3. Echt een verdiend gelijk spel.