ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

'n Paar belangrijke mededelingen

24-08-2015 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

mededelingen bestuurDegenen van jullie die al op het sportcomplex geweest zijn, weten het: de accommodatie ligt er schitterend bij. Een heerlijk nieuw kunstgrasveld, een prachtige nieuwe entree en een uitgebreid (overkapping) en opnieuw ingericht terras. Maar nog niet alles is afgerond. Vandaar een paar belangrijke mededelingen.

Beste leden !

mededelingen bestuurDegenen van jullie die al op het sportcomplex geweest zijn, weten het: de accommodatie ligt er schitterend bij. Een heerlijk nieuw kunstgrasveld, een prachtige nieuwe entree en een uitgebreid (overkapping) en opnieuw ingericht terras. Maar nog niet alles is afgerond. Vandaar een paar belangrijke mededelingen.

Trainingen

Naast het kunstgrasveld zijn ook alle velden, inclusief de trainingsvelden opnieuw 'aangelegd'. Alles is opnieuw geploegd en ingezaaid. Dat heeft wel als consequentie dat de gemeente als eigenaar van de velden aangegeven heeft dat de trainingsvelden, die het meest kwetsbaar zijn, nog niet gebruikt kunnen worden. Daarom hebben we de volgende regels voor de komende tijd opgesteld:

  1.       Zolang de trainingsvelden niet gebruikt kunnen worden ook geen oefenwedstrijden;
  2.       Trainingen vinden plaats op Veld 1,5 en 6;
  3.       Op veld 1 en 6 (de kunstgrasvelden) trainen 4 teams tegelijk per veld en op veld 5 twee 
          teams (vanaf de 16 meter lijn om het doelgebied te ontzien)
  4.       UDI-1 traint op het Hoofdveld tussen de 16 meters

Dit in elk geval tot en met donderdag 1 oktober, daarna wordt 2 wekelijks in overleg met de gemeente bekeken wat mogelijk is. Ten aanzien van warmlopen op de wedstrijddagen zullen we nog moeten kijken wat de mogelijkheden zijn. In elk geval zal hierbij het hoofdveld niet ontzien kunnen worden.

Wij begrijpen dat iedereen staat te trappelen om aan de gang te kunnen, maar vragen toch begrip dat het de eerste maand(en) nog wat passen en meten is. Als de velden voldoende hersteld zijn om weer vol te kunnen gaan trainen en spelen, hebben we echter voor jaren de boel weer op orde. Dus nogmaals: houd je aan de regels, heb begrip en wentel je ergernis niet af op de vrijwilligers. Het is zoals het is en je kunt het gras niet uit de grond trekken: het moet uit zichzelf groeien.

Entree

De toegang tot ons complex is ook op de schop gegaan. Alles is opnieuw bestraat en we hebben een duidelijke scheiding gemaakt tussen voetgangers en fietsers. Voor degenen die van de parkeerplaats komen of te voet het complex bezoeken, komt een draaihek om voorlangs de kleedkamers richting kantine en velden te gaan. De fietsers gaan door een grotere poort direct naar de fietsenstalling en lopen dan via hekjes het voetpad op. De gemeente zal rondom de fietsenstalling nog heggen planten, maar dat gebeurt pas in het najaar. Voorlopig is het met draad afgezet. Brommers en scooters kunnen buiten het hek op een speciaal daarvoor aangeduide plek gestald worden.

Tot slot is er nog een zogenaamd calamiteitenpad voor hulpverleners. Dat is een strak pad dat loopt langs het nieuwe kunstgrasveld en met een afzonderlijke poort toegankelijk is van buiten. Die poort zal meestal op slot zitten.

Door dit alles is de entree overzichtelijker, veiliger en minder rommelig geworden. Als ieder lid nou zijn fiets een beetje fatsoenlijk neerzet en de looppaden vrijhoudt, begint het voetbalplezier al bij binnenkomst !

Een mooi, sportief en fijn voetbalseizoen !

Paul Rüpp
Voorzitter

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.