ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Bourgondische avond op vrijdag 18 december in de kantine

10-12-2015 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

uitnodiging bourgondische avondGratis een Bourgondische avond bij UDI'19. Geniet van Iberische ham, een BBQ onder leiding van een Nederlands BBQ prijswinnaar, heerlijke kaasjes en prachtige wijnen. Op vrijdag 18 december om 19.00 kun je
gratis proeven van deze lekkernijen in het sfeervolle clubhuis van UDI'19.

uitnodiging bourgondische avondKoop kaas voor 5 euro per kg en steun stichting Stichting Leergeld Maas & Leijgraaf en de eigen UDI-jeugd. Opbrengst gaat volledig naar het goede doel.

Say Cheese

Bourgondische avond op vrijdag 18 december in de kantine van UDI'19, aanvang 19.00 uur.

Gratis een Bourgondische avond bij UDI'19. Geniet van Iberische ham, een BBQ onder leiding van een Nederlands BBQ prijswinnaar, heerlijke kaasjes en prachtige wijnen. Op vrijdag 18 december om 19.00 kun je gratis proeven van deze lekkernijen in het sfeervolle clubhuis van UDI'19. In het teken van Say Cheese heeft Roland de Laak deze avond geheel gesponsord en biedt iedereen die UDI een warm hart toedraagt een mooie avond aan. Of gewoon om ideeën op te doen. Kom op vrijdag 18 december naar UDI'19 voor een gezellige avond en een gratis hapje.   

Het project Say Cheese is een initiatief van UDI'19 om de jeugd van UDI èn kinderen die het financieel lastig hebben om deel te nemen aan school of een sportclub te steunen. Laat je hart spreken en steun de UDI-jeugd en Stichting Leergeld Maas&Leijgraaf door kaas te kopen via de actie 'Say Cheese'. Samen met Roland de Laak heeft UDI'19 een bijzonder project opgezet en biedt premium kaas aan waarvan de opbrengst volledig (100%) naar het goede doel gaat. In dit geval Stichting Leergeld Maas & Leijgraaf en de eigen UDI-junioren.  Doe mee en kom op zaterdag 19 december of zondag 20 december naar het sportpark en koop kaas voor deze goede doelen. De kaas is speciaal voor dit project beschikbaar gesteld en betreft een premium Goudse kaas die voor slechts 5 euro per kg wordt aangeboden, terwijl de winkelwaarde 9 euro is. De gehele opbrengst wordt aan beide goede doelen geschonken.  

Welk doel steun ik?

De stichting Leergeld Maas & Leijgraaf steunt gezinnen die leven rond de bijstandsnorm en waarvan de kinderen bv niet kunnen meedoen met sporten door tekort aan geld of geen schoolboeken kunnen kopen. Deze stichting geeft geen geld aan deze gezinnen maar betaald voor hen bv het lidmaatschap van de sportclub, de muziekles, de schoolboeken etc. UDI'19 schenkt graag 50% van de opbrengst van deze actie aan deze stichting die ook met vrijwilligers werkt.   De andere 50% van de opbrengst gaat naar de jeugdafdeling van UDI verenigingsbreed zodat plezier en prestatief hand in hand gaan voor de gehele jeugdafdeling van UDI'19.

Laat je hart spreken en 'Say Cheese' : koop kaas om deze twee doelen te ondersteunen. Kom op zaterdag 19 december naar UDI, bestel via de UDI website of bij een van de verkopers.

poster say cheese 2015 A4

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.