ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Carla Doeleman 'Lid van Verdienste'

24-10-2015 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

Zaterdagavond werd tijdens de viering van het vijf en twintig jaar bestaan van de G-afdeling door voorzitter Paul Rüpp Carla Doeleman gehuldigd als Lid van Verdienste. Na vader Co treedt nu dus ook dochter Carla toe tot een select gezelschap van personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de vereniging.

De meeste mensen kennen Carla als drijvende kracht van het G-voetbal. De carriere van Carla begon echter als actief speelster bij de meisjes en dames. Na enkele jaren zonder voetbal begon haar tweede periode in 2001 als leidster van de G1. Sinds 2004 heeft ze het groepsleiderschap van de G-afdeling op zich genomen. Bovendien heeft ze nog een flink aantal jaren het groepsleiderschap van de meisjes erbij gedaan.

Carla wordt vooral geroemd om haar wijze van begeleiden van de G-spelers. Ze leert hen niet alleen om goed samen te spelen/voetballen maar traint hen tevens op sociaal en emotioneel gebied. Hierdoor worden zij niet alleen betere voetballers maar weten zich ook beter te handhaven in een wereld die voor hen niet altijd even duidelijk is. Het lijkt daarbij alsof het haar geen enkele moeite kost maar het vergt wel veel vrije tijd, toewijding en heel veel geduld.

Afgelopen jaar heeft Carla zich nog eens onderscheiden in de wijze waarop ze, samen met collega-leiders Denys en Sander, leiding gaf aan de groep G-voetballers van UDI'19 die Nederland mocht vertegenwoordigen op de Special Olympics World Games in Los Angeles. Tel daarbij op dat ze ook al vele jaren actief is in de organisatie van de jaarlijkse weekendkampen van de jeugdafdeling en de uitverkiezing tot Lid van Verdienste is zeer terecht.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.