ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

De Intersport Voetbaldagen 2015

10-08-2015 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

voetbaldagen-logo-2Het is dan eindelijk zover! Velen wachten op het begin van de voetbaldagen. Deze maand, van dinsdag 25 tot vrijdag 28 augustus worden de Intersport Voetbaldagen gehouden op het Sportpark Parkzicht van UDI'19/Beter Bed. De opening zal plaatsvinden op dinsdag om 09.30 uur.

Er zal veel gevoetbald worden in diverse vormen zoals: Voetvolley individueel en in groepsvorm, 4 tegen 4 individueel en in groepsvorm, penaltybokaal, speedcheck, goalmasters ( vormen waarin in groepen de oefeningen worden afgewerkt in een bepaalde tijd) en uiteraard als afsluiting op vrijdag de 28e een landenvoetbaltoernooi, waarin iedereen kan laten zien wat hij of zij geleerd heeft tijdens de voetbaldagen.

nike 2014De begeleiding zal bestaan uit 17 trainers en 4 veld coördinatoren. Zij zullen de groepen de gehele week begeleiden, voorzien van trainingsstof en zorgen voor de drankjes. Na al die voetbalprikkelingen zal op vrijdag de prijsuitreiking plaatsvinden, rond de klok van 15.00 uur. Er zijn weer mooie sportprijzen beschikbaar gesteld.

prijsuitreiking Nike 2014Wij hopen dat de kinderen gedurende deze week veel ondersteuning krijgen van ouders, broertjes, zusjes en vriendjes. Jullie zijn allen welkom tijdens deze dagen om naar de verrichtingen te kijken van de deelnemers. De kantine is tijdens deze voetbaldagen de gehele dag geopend voor het publiek.

Wij hopen dat de weergoden meespelen en de kinderen heel veel voetbalplezier beleven tijdens deze Intersport Voetbaldagen.

Met vriendelijke sportgroet
Peter Asselman, Stafhoofd Voetbaldagen

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.