ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

De Intersport Voetbaldagen té kort

06-09-2015 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

voetbaldagen-logo-2De voetbaldagen zijn weer voorbij, voor velen té kort. Van dinsdag 25 tot vrijdag 28 augustus werden de Intersport Voetbaldagen gehouden op ons sportpark Parkzicht.

Er werd veel gevoetbald in diverse vormen en uiteraard de afsluiting met een landenvoetbaltoernooi was een groot succes. Iedereen heeft kunnen laten zien wat hij of zij geleerd hebben gedurende de voetbaldagen.

De kinderen liepen er heel mooi bij in de nieuwe tenues van Masita en uiteraard was de steun van Intersport Superstore heel belangrijk. Dat deze dagen zo geslaagd zijn is ook te danken aan UDI'19 die de accommodatie en clubhuis beschikbaar stelde en uiteraard aan alle trainers en vaste staf die zich volledig op vrijwillige basis hebben ingezet.

voetbalweek

Zonder al deze hulp en steun zijn deze dagen niet te organiseren. Wij hopen dan ook dat we volgend jaar weer een goede opkomst kunnen verwachten.  Aan ons zal het niet liggen, want wij willen de jeugd van Uden en omstreken in die laatste vakantieweek een sportief en fijne voetbaldagen bezorgen.

Met vriendelijke sportgroet
Peter Asselman, Stafhoofd Voetbaldagen

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.