ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

De Kerstveiling van UDI19 incl. veilingboekje (update 8/12)

07-12-2015 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

aankondiging kerstveilingZaterdag 12 december vindt de 10e UDI'19 Kerstveiling plaats in Markant Uden. Wist je dat de Kerstveiling overigens al is begonnen….. Kijk maar eens op www.udi19veiling.nl. Schrijf je vrijblijvend in en als je iets ziet wat je graag zou willen hebben dan breng je een bod uit.

De Kerstveiling in Markant start om 19.30 uur met het veilen van de 1e kavel. Om 23.00 uur, als de laatste kavel onder de hamer is geweest dan begint de 'afterparty'. Een top DJ zal het feest tot in de kleine uurtjes laten duren.

Dit jaar zullen de kavels wederom onder de enthousiaste leiding van onze eigen UDI'19  veilingmeesters wordt geveild. De opbrengst komt ten goede aan:

- Innovatieve sportmaterialen. Nieuwe materialen die gebruikt kunnen worden bij trainingen om uiteindelijk jeugdspelers beter te maken. Zoals bijvoorbeeld smart goals.

- Jeugdkaderopleidingen. Het verenigingsbreed opleiden vanjeugdtrainers, -leiders, jeugd-scheidsrechters en assistent-scheidsrechters. Hier is binnen de vereniging grote behoefte aan.

Wij rekenen er op u in grote getale te mogen begroeten op de jubileumeditie van de UDI'19 Kerstveiling.

Tot zaterdag!

Klik hier voor het veilingboekje!  Update veilingboekje 8/12!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.