ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Fantastisch openingsweekend voor UDI19

31-08-2015 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

opening open dagenZowel zaterdag als zondag jl. had UDI'19/Beter Bed haar poorten wagenwijd opgezet. Iedereen was welkom en mocht 'n kijkje nemen of meedoen bij de club. Velen hebben dit ook daadwerkelijk gedaan, hierdoor beleefde de vereniging twee fantastische dagen.

Zowel zaterdag als zondag jl. had UDI'19/Beter Bed haar poorten wagenwijd opgezet. Iedereen was welkom en mocht 'n kijkje nemen of meedoen bij de club. Velen hebben dit ook daadwerkelijk gedaan, hierdoor beleefde de vereniging twee fantastische dagen. Het was lekker druk en het zonnige weer zal hier vast aan hebben bijgedragen. Velen keken hun ogen uit, de accommodatie is in  twee maanden tijd volledig gemoderniseerd.  De organisatie van de Open Dagen had een feestelijk programma bedacht. Openingen, heropeningen, muziek, optredens door gastverenigingen, huldiging en heel veel voetbal.

opening open dagenZaterdag was de dag van de (her)openingen van o.a. het kunstgrasveld, pannaveld, heringerichte fietsenstalling en speeltuin. De kantine was uitgebreid met een vernieuwd terras en met 'n mooie veranda. Er werd veel gevoetbald, maar ook prachtige gastoptredens met shows van Showacrobatiek Uden en V&K. De model vliegclub vlogen hun rondjes buiten de speelvelden met diverse soorten model vliegtuigen. Ook speelde UDI 1 en UDI 2 voor de beker en wisten beiden door te dringen naar de volgende ronde. Meteen na de wedstrijd van UDI 1 werd het terras en veranda geopend, de stemming zat er gelijk goed in mede door de muziek van de 'dutch roses band'.

jongste en oudste udi lidZondag wederom gastoptredens, bekervoetbal, 60+ voetbal, mini-pupillen tegen de opa's, 1e ronde Minus van EijlCup, Udens darttoernooi en huldiging zilveren TeamNL. Met name de huldiging was een aaneenrijging van de loftrompet aan het team. Trots liet het teamNL haar zilveren medaille aan het publiek zien. Van UDI kregen zij 'n herinneringsboek aangeboden waar het gehele jaar in uitgebeeld stond. Nadien was de trekking van de loterij, de dames van Showacrobatiek hadden hun uiterste best gedaan om loten te verkopen. Dit was ruimschoots gelukt, voor beide verenigingen een leuke financiële meevaller, dames hartelijk dank! Voor de trekkingslijst zie de UDI-site.

huldiging teamNL ADe Open Dagen 2015 had 'n mooie afsluiting door de band 'Staal met Glazen', zij zorgden met uitstekende optredens en muziek voor 'n prachtig slot. Al met al 'n geweldig weekend. Iedereen, maar dan ook iederéén die aan dit super weekend heeft meegeholpen 'Hartelijk dank'. Onze gastverenigingen wensen wij alle succes toe en wie weet tot 'n volgende keer. Voor UDI'19 kan de competitie van start gaan, het moet een mooi seizoen worden. Wij wensen iedereen een fijn voetbalseizoen toe!

Even geduld,zodra we de foto's bij elkaar hebben worden deze geplaatst!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.