ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Fijn feestje: 25 jaar G-voetbal bij UDI

25-10-2015 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

Het werd zaterdagavond een feestje zoals we vooraf gehoopt hadden. Ongedwongen, lekker voetballen, lekker eten en een leuke avond. Hoe leuk kan een feestje zijn wanneer je dat samen met vrienden viert.

De G-afdeling van UDI kan terugkijken op een mooi jubileumfeestje. Na de ontvangst van de gasten was het tijd voor een sportieve ontmoeting. In een mini-toernooi speelden de teams van Heijen, Olympia'18, sv TOP en UDI'19 tegen elkaar. Er werd volop gescoord en gejuichd en dus had iedereen plezier. Zoals het hoort met vrienden hielpen de teams elkaar door elkaar spelers te lenen zodat iedereen in actie kon komen. Inmiddels waren ook de nodige gasten (waaronder de UDI-naren uit huize St.Jan) gearriveerd en ook die genoten van het vertoonde spel.

Na een lekkere douche verzamelden de teams zich samen met de gasten in de kantine. Daar werden de teams door Brownies en Downies Uden verwend met heerlijk stokbrood, kruidenboter en zelfgemaakte tomatensoep. Dat ging er heel erg goed in bij de aanwezigen. Even later werd als hoofdgerecht gebakken beenham met lekkere broodjes geserveerd en ook dat was een groot succes. Het team van Brownies en Downies werd door velen bedankt voor het lekkere eten en ook de bediening zelf genoot van het enthousiasme van de gasten. Top gedaan door Reno en zijn team!

Uiteraard was er een officieel moment met een tweetal toespraken. Eerst was het voorzitter Paul Rüpp die terug keek op vijf en twintig jaar G-voetbal en het feit dat de afdeling volledig geintegreerd is met de rest van de vereniging. Vervolgens vroeg hij Carla Doeleman om naar voren te komen en verraste haar met de benoeming tot lid van verdienste van de vereniging UDI'19. Dit voor de wijze waarop zij actief is geweest voor de vereniging voor ondermeer de meisjesafdeling maar vooral ook als boegbeeld van het G-voetbal. Inmiddels al meer dan tien jaar is ze actief als leidster en geeft leiding aan de afdeling met veel persoonlijke aandacht voor de spelers. Ook staat ze met raad en daad collega-verenigingen bij wanneer er bepaalde zaken spelen. Bovendien was ze afgelopen jaar, natuurlijk samen met Denys en Sander, verantwoordelijk voor het avontuur wat de Special Olympics is geweest.

Vervolgens was er een woordje door loco-burgemeester Rene Peerenboom die zijn tevredenheid uitte over de mogelijkheden die het G-voetbal biedt voor de spelers die daarmee ook gewoon mee kunnen doen in deze maatschappij en kunnen genieten van een leuk spelletje. Hij had bovendien nog een klein presentje voor de vereniging waarvoor een goede bestemming zal worden gezocht.

Het slotwoord was voor Carla zelf die twee spelers in het zonnetje wilde zetten: Ronald, 21 jaar spelend bij UDI, en Hans Bloks die dit seizoen ook al 15 jaar bij de G-afdeling speelt kregen een presentje en applaus van de aanwezigen. Bovendien onthulde Carla samen met doelman Bernd en speler Martijn de nieuwe tenues voor de G1 welke aangeboden zijn door BrabantZorg.

En toen was het tijd voor het feestje. In een volle kantine werd er volop gekletst, er werd gezongen met muzikale ondersteuning van Gradje Dortmans op de accordeon en fanatieke PSV-fans zaten gekluisterd voor de schermen te kijken naar FC Twente - PSV. Kortom iedereen genoot en dus werd het een perfecte avond zoals het hoort bij de G-afdeling. Een mooi feestje voor vijf en twintig jaar G-voetbal bij UDI.

Kijk hier voor nog veel meer foto's.

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.