ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Indrukwekkend programma Open DAGen UDI19

12-08-2015 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

UDI DAGen 2015 De activiteitencommissie binnen onze vereniging, samen met onze supportersvereniging, zijn volop bezig om het seizoen 2015 — 2016 op een feestelijke wijze te openen. Dit doen ze met de Open Dagen op zaterdag 29 en zondag 30 augustus aanstaande.

banner open dagen

Indrukwekkend programma Open Dagen UDI'19 op 29 en 30 augustus

Langzaam begint het nieuwe voetbalseizoen weer op gang te komen. De trainingen voor de selectieteams bij zowel bij de jeugd, de vrouwen als senioren zijn reeds begonnen. De eerste wedstrijden zijn door ons vaandelteam gespeeld. Op dit moment voetballen ze hun eigen Avans Nederlaagtoernooi.

Wat denkt u van onze accommodatie? Er wordt er momenteel hard gewerkt om sportpark Parkzicht speelklaar te krijgen voor de UDI'19 Open Dagen. Eén van de parels die we met het nieuwe seizoen in gebruik nemen is het nieuwe kunstgrasveld. Daarnaast hebben we ook een vernieuwde entree, een nieuwe veranda met herinrichting van het terras en 'n heus pannaveldje.

De activiteitencommissie binnen onze vereniging, samen met onze supportersvereniging, zijn volop bezig om het seizoen 2015 — 2016 op een feestelijke wijze te openen. Dit doen we met de Open Dagen op zaterdag 29 en zondag 30 augustus aanstaande. Zowel leden, sponsoren, ouders van leden, als hen die graag eens bij UDI'19 komen nemen zijn van harte welkom. Dan worden de poorten wagenwijd opengezet, het is ruimschoots de moeite waard. Wij willen er interactieve dagen van maken en zowel jong als oud er graag erbij betrekken. Voor ieders wat wils!

Het programma is voor iedereen gratis toegankelijk.De officiële opening van de UDI Open Dagen zal op zaterdag 29 augustus om 11.00 uur plaatsvinden. Men kan er dan van alles beleven bij de ambitieuze zondag hoofdklasser.

Wij willen dan ons nieuw kunstgrasveld, pannaveld, verplaatste speeltuin en nieuwe fietsenstalling op een officiële wijze openen. Uiteraard doen we dit met muziek, deze club bruist immers van activiteiten en wil dit graag aan u tonen. Ons geheel gerenoveerd terras met veranda openen we 's avond om 20.00 uur. Ook daarbij hebben we gezellige muziek en vinden het leuk als u in grote getale aanwezig bent. U allen bent van harte uitgenodigd.

Omtrent ons programma, daar komen we spoedig op terug. Kortom; maak van 29 en 30 augustus 2015 gezellige familiedagen en kom met z'n allen naar de UDI'19 Open DAGen.

Tijdens de UDI Open Dag is het van de Burgtplein/terras the place-to-be waar u onder het genot van een hapje en een drankje even gezellig kunt bijpraten.

UDI Open Dag — zaterdag en zondag 29 & 30 augustus 2015

Gratis Entree! Mis dit niet!!!

 posterA a5

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.