ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Koninklijke onderscheiding voor Willy Verwegen

willy verwegen koninklijk ADe jaarlijkse lintjesregen heeft vanochtend (dinsdag 26 april) weer plaatsgevonden in het gemeentehuis. Burgemeester Henk Hellegers heeft lintjes uitgereikt aan zes personen, waarvan één van de gedecoreerde Willy Verwegen was van onze vereniging.

Foto's Henk Lunenburg De Mooi Uden Krant 
 
Willy Verwegen, wie kent Willy niet binnen onze club. Hij is bestuurslid algemene zaken & accommodatie. 'n Markant persoonlijkheid, 'n regelaar bij uitstek en altijd bezig voor UDI'19. Hij heeft diverse grote projecten onderhanden genomen o.a. de verbouwing van de accommodatie, de renovatie van de velden, 'n gehele nieuwe entree. En wat te denken aan de coördinatie van de jaarlijkse kerstveiling. Ook is door zijn enorme inzet en vasthoudendheid al diverse keren onze accommodatie ter beschikking geweest voor een door de KNVB georganiseerd elitetoernooi. Meerdere keren is Willy geroemd binnen de vereniging en door zijn toedoen heeft hij de UDI'19 accommodatie op de kaart gezet.

Dat hem vandaag deze eer toekomt met de waardering van een Koninklijke Onderscheiding is fantastisch. Willy PROFICIAT en dik verdiend, geniet samen met je echtgenote Severine en dochter Lisanne van deze Koninklijke Onderscheiding.    

willy verwegen koninklijk B

willy verwegen koninklijk C

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.