ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Medewerkersavond: 'een geweldig feest'

dank je welVrijwel iedereen werd verrast op de medewerkersavond. De volledige bediening voor en achter de bar vond plaats door spelers van UDI-1 en het Bestuur van UDI'19. Symbolisch voor de warme familiesfeer binnen UDI en de waardering voor alle vrijwilligers.

Na de koffie met appeltaart en lekkere hapjes tussendoor werd er al snel geswingd op de klanken van de band 'The Dutch Roses'.

Voorzitter Paul Rüpp opende het feest met een woord van welkom maar sprak met name de waardering uit voor de vrijwilligers die UDI'19 zo bijzonder maakt. Extra waardering voor Ad Claassen die dit bevestigd kreeg door uitreiking van de speld voor lid van Verdienste van UDI'19. Uiteraard werd er een fotomoment gepland voor deze jubilaris, waarvoor Paul even zijn bardoek weg moest leggen. Terwijl de bestuursleden en de spelers van UDI-1 zorgden dat de glazen goed gevuld bleven, keek Wilma Künz — de kantinemanager en haar medewerkers - tevreden toe en zij zagen dat het goed was. The Dutch Roses speelden sprankelend als nooit tevoren en dat ontlokte een jonge vrijwilligster de opmerking: 'die band is fucking goed.' Datzelfde kan gezegd worden voor de gehele avond.  

dutch roses

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.