ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

ONDERNEMERSAVOND 2016

03-05-2016 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

ondernemersavondMet trots en veel plezier nodigen wij onze sponsoren, leden van de Businessclub en ondernemend Uden van harte uit voor de Ondernemersavond van UDI'19 op donderdagavond 19 mei aanstaande. Ook dit jaar zijn we er in geslaagd een aansprekend en afwisselend programma voor u samen te stellen.

frits van eerd jumboTijdens deze avond zal niemand minder dan CEO van JUMBO Supermarkten, Frits van Eerd, u meenemen in de succesformule van JUMBO én het Formule 3 racen! Voor u dus een unieke kans om het verhaal achter JUMBO Supermarkten te horen en te ervaren waar teamwork toe kan leiden.

De link met JUMBO deze avond is ondernemer Marco van Bergen. Met veel succes exploiteert hij twee JUMBO-supermarkten in Oss. Daarnaast is Marco vinoloog en geeft hier invulling aan met zijn wijnbedrijf OONIVOO. Sinds 1 januari is Marco eigenaar van Restaurant 't Raadhuis. Op 19 mei aanstaande zal Marco u meenemen in zijn wijnpassie en vertelt hij over zijn plannen met 'Het nieuwe Raadhuis'!

andy marcelissenTot slot zal Andy Marcelissen, meervoudig Brabants kampioen tonpraten, de avond afsluiten met een van zijn spraakmakende buuts!

We ontvangen u op donderdag 19 mei graag rond 19.30 uur in ons clubhuis, alwaar we stipt om 20.00 uur starten met het programma.

Wilt u deze avond niet missen? Meld u dan direct aan middels een mail naar algemeen@udi19.nl. Geeft u daarbij tevens aan met hoeveel personen u komt. Indien u een bevriende ondernemer wenst mee te nemen, dan is deze van harte welkom!!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.