ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Open Udense dart kampioenschappen bij UDI19

26-07-2015 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

dartenZondag 30 augustus a.s. vanaf 13.00 uur zullen bij UDI'19 voor de eerste keer de Open Dart kampioenschappen gehouden worden. Dit unieke dartfeest is tijdens de UDI'19 Open Dagen.

Jaarlijks wordt het seizoen bij UDI'19/Beter Bed geopend met de OPEN DAGEN, dit jaar op zaterdag 29 & zondag 30 augustus a.s.. Twee interactieve dagen voor jong en oud, iedereen is welkom en de toegang is gratis. Deze dagen staan bol van allerlei activiteiten op het gebied van sport, ontspanning én muziek.

De organisatie is volop bezig om van deze open Dart kampioenschappen 'n geweldige happening van te maken. Iedereen kan meedoen met het darten, dit is mogelijk vanaf 16 jaar en zowel vrouwen als mannen kunnen inschrijven. Er wordt gespeeld volgens het poulesysteem 501, met 'n winnaar-  en verliezerronde. Voor de winnaars hebben we 'n prijzenpot waarvan de 1e prijs € 100,-. Het inschrijfgeld is 6 euro en daar krijgt u nog twee consumptiebonnen bij, dus u hoeft het daar niet voor te laten. Het is al mogelijk om in te schrijven via algemeen@udi19.nl met vermelding van uw naam, man/vrouw en woonplaats. Dan ligt het inschrijfkaartje gereed bij de inschrijftafel. Verder kunt u inschrijven tot 12.30 uur op zondag de 30 augustus. Het darten begint om 13.00 uur en u kunt inlopen vanaf 12.00 uur.

Wij willen er 'n mooi dartfeest van maken en hopen op vele inschrijvingen, zodat het voor de darters onderling een mooie strijd zal worden. Uw inschrijving is van harte welkom!

poster darts fotomodel

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.