ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Oranje komt naar UDI19

08-03-2016 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

eliteronde o19Nog een paar weken en is het zover. De Eliteronde Oranje Onder 19 vindt dan plaats bij UDI'19 en bij De Treffers in Groesbeek. De voorbereidingen zijn in volle gang en het organisatieteam onder leiding van Willy Verwegen is druk bezig om, conform de regels van zowel KNVB als UEFA, het toernooi gestalte te geven.

Daarbij gaat het om onder andere de velden, de sponsoring, het parkeerbeleid, de veiligheid, de medische voorzieningen, de stewards, de indeling van de kleedkamers, de begeleiding door de UDI'19 jeugd, de ballenjongens, de dopingruimte, ontvangst van de pers, de kassa's enzovoort, enzovoort. Een hele klus aan de hand van een draaiboek van zo'n 26 hoofdstukken, waarbij vele UDI'19 vrijwilligers wederom hun handen uit de mouwen steken.

Op woensdag 16 maart a.s. vindt de perspresentatie plaats en zal het Oranje Onder 19 team worden bekendgemaakt door Coach Aron Winter. Dit zal plaatsvinden bij De Treffers in Groesbeek.

Vervolgens start het EK kwalificatietoernooi op donderdag 24 maart a.s. met de wedstrijd Polen — Noord Ierland, waarna op zaterdag 26 maart de wedstrijd Nederland tegen Noord Ierland op het programma staat en op dinsdag 29 maart de afsluitende wedstrijd tussen Noord Ierland en Oekraïne. Alleen de groepswinnaar plaatst zich voor het EK in Duitsland. Dus er wacht ons Oranje een belangrijke klus, waarbij zij alle steun en aanmoedigingen kunnen gebruiken. Daarom is iedereen van harte welkom bij UDI'19, zeker op zaterdag 26 maart as. om 16.00 uur. Kaarten zijn te koop aan de kassa of te bestellen via email: algemeen@udi19.nl t.a.v. Willy Verwegen. De entreeprijzen zijn bewust laag gehouden, 3 euro p.p. en 2 euro p.p. voor groepen vanaf 10 personen.

Ook zijn er volop oranje KNVB attributen te koop, zoals sjaals, t-shirts en mutsen voor zeer interessante prijzen. STEUN ORANJE ONDER 19 en kom naar Sportpark Parkzicht van UDI'19 op 26 maart a.s.

Oranje komt naar UDI19

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.