ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Renovatie terras nadert eindfase

16-08-2015 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

leo installatie lounge barHet terras van UDI'19 wordt momenteel onder leiding van het oudst voetballende UDI'19-lid, Leo v.d. Burgt, verrijkt met een veranda en volledig vernieuwd. Leo geeft aan dat het project op schema ligt en dat de komende twee weken de laatste handelingen worden uitgevoerd om met de opening op zaterdag 29 augustus het klaar te hebben.

Het nieuwe sfeervolle terras zal dan zijn verrijkt met een bottlebar, loungebanken en een volledig nieuwe tegelvloer. Met deze extra 300m2 krijgt de kantine van UDI bijna een verdubbeling van de capaciteit. Een kwaliteitsinvestering die mede door sponsor Peter Smits van 't Zusje Franchise mogelijk is gemaakt. Met het nieuwe Pannaveld en de speeltuin voor de allerkleinsten in de directe nabijheid en het 2e kunstgrasveld in zicht, is dit nieuwe terras meer dan ooit 'the place to be'. Even een kop koffie drinken en genieten van de vele voetbalactiviteiten om je heen. Je wordt nu op je wenken bediend door gastvrouw Wilma en collega's die de 'buitenbar' elk weekend voor je open houden.  

Opening terras m.m.v. 'Dutch Roses' en 'Staal met Glazen'

Het sfeervolle terras wordt, direct na de wedstrijd van UDI 1 om 18.00 uur op het nieuwe kunstgrasveld, zaterdag 29 augustus geopend om 20.00 uur door de voorzitter van UDI'19 Paul Rüpp, Hierna zal de Udens band Dutch Roses de avond muzikaal openen. 

dutch roses bandDutch Roses band    

Zondag gaat het feest gewoon door en rond 15.00 uur zal de band Staal met Glazen ook op het nieuwe terras optreden.

band staal met glazen Band Staal met Glazen

Kortom 29 en 30 augustus is het te doen op het sportpark, bij UDI'19. Pak je fiets en kom naar UDI. De entree is voor beide dagen en avonden gratis. 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.