ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Schoolsport project Sjors Sportief

sjorsproject 1De afgelopen weken heeft op woensdagmiddag op het nieuwe kunstgrasveld het schoolsport project gedraaid van Sjors Sportief.

De afgelopen weken heeft op woensdagmiddag op het nieuwe kunstgrasveld het schoolsport project gedraaid van Sjors Sportief.

sjorsproject 1

Het doel van dit project was om kinderen in de leeftijd tussen 6  en 12 jaar te laten kennismaken met diverse sporten waarin zij zelf interesse in hebben. Gijs de Vocht had als Hoofd Jeugdopleidingen bij UDI'19 een plezierig voetbalmaatwerk programma ontwikkeld voor de kinderen.

Met daarin :

  •   Met plezier op je voorvoetjes leren lopen
  •   Baas worden over de bal
  •   Dansen met de bal
  •   Met plezier doelpunten maken
  •   Partijtjes spelen

Met ondersteuning van Dave, deelnemer uit het bijstand maatschappelijke veerkrachtproject van de gemeente Uden, was het echt super TOP  sporten voor de kinderen. Ook Gert-Jan een andere deelnemer uit het maatschappelijk project hielp mee en verzorgde de materialen.

Leuk was het om te zien dat wekelijks het aantal kinderen dat kwam sporten toenam en dat naast de ouders ook de opa,s en oma,s langs de kant stonden te genieten.

UDI '19 toonde op een leuke manier en op  meerdere fronten haar maatschappelijke betrokkenheid voor de Udense gemeenschap.

sjorsproject 2

sjorsproject 3

sjorsproject 4

sjorsproject 5

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.