ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Showacrobatiek Uden presenteren zich alom (Update)

21-08-2015 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

e Open Dagen bij UDI'19 komen er aan, op zaterdag de 29 en zondag 30 augustus a.s.. Dan zullen de poorten bij UDI'19 wagenwijd worden opengezet en mag iedereen een kijkje nemen bij de club.

Iedereen, maar dan ook iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Er zijn deze twee dagen allerlei activiteiten; voetbal en demonstraties. Ook wordt dan officieel het kunstgrasveld, pannaveld en heringericht terras met veranda. In gebruik genomen. Dit willen wij u laten meemaken op een feestelijke wijze.

zij presenteren zich

We hebben gastoptredens van de verenigingen Showacrobatiek Uden, V & K en de model vliegclub Uden. Beslist de moeite waard om te kijken wanneer zij zich presenteren. Hiernaast wil Showacrobatiek Uden ons meehelpen met de loterij. Zij komen deze dagen bij u langs of u een lot(en) wilt kopen. UDI'19  heeft met de vereniging Showacrobatiek Uden besloten om de opbrengst samen te delen. Er is een leuke loterij opgezet, de loten kosten:                                 1 lot 1 euro; 3 loten 2,50 euro; 7 loten voor 5,- euro.

loterij foto 
Ivo v.d. Wijst (GRANDO Keukens & Bad) samen met de dames Showacrobatiek Uden en
heren UDI'19 gaan samen voor 'n succesvolle loterij, wij wensen hen succes!

De prijzen

1e prijs

Kitchen Aid Keukenmachine t.w.v. € 622,-

2e prijs

Intersport waardebon t.w.v. € 100,-

3e prijs

Reiskoffer (trolley)

4e prijs

50 consumptiebonnen voor clubhuis UDI'19

5e prijs

Weber Barbecue

6e prijs

Olympus fototassen

7e prijs

Rugzak

8e prijs

Borrelplankje t.w.v. € 15,-

sponsoren loterij 

De trekking is op zondag omstreeks 16.00 uur, tijdens de pauze van de band 'Staal met Glazen'. De winnaars worden ook vermeld op de UDI-site. Prijzen worden tot 1 maand achter gehouden in het clubhuis en op vertoon van het winnend lot kunt u deze afhalen aan de bar in de kantine.

Dus dames en heren, als de charmante dames bij u langs komen of u een lot(en) wilt kopen schroom niet en geef a.u.b. hier gehoor aan. U steunt op deze wijze twee verenigingen. Wij als vereniging UDI'19 ondersteunen dit initiatief ruimschoots en zijn verheugd dat we deze kleine vereniging een financieel meevallertje kunnen aanbieden.

Al met al 'mis deze dagen niet, ze zijn beslist de moeite waard', voor het laatste nieuws zie de udi-site www.udi19.nl.  

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.