ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Toon van den Boom benoemd tot 'Lid van Verdienste' (update)

03-04-2016 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

oorkondeZondag (3/4) heeft voorzitter Paul Rüpp aan Toon van den Boom de versierselen uitgereikt die behoren bij de benoeming van Lid van Verdienste voor UDI'19. Het bestuur heeft besloten Toon tot Lid van Verdienste te benoemen vanwege zijn jarenlange inspanningen voor de vereniging.

Toon van den BoomZondag (3/4) heeft voorzitter Paul Rüpp aan Toon van den Boom de versierselen uitgereikt die behoren bij de benoeming van Lid van Verdienste voor UDI'19. Het bestuur heeft besloten Toon tot 'Lid van Verdienste' te benoemen vanwege zijn jarenlange inspanningen voor de vereniging. Behalve een begenadigd voetballer die jarenlang UDI-2 als aanvoerder leidde, is Toon Algemeen bestuurslid, trainer en leider, organisator van diverse evenementen en medewerker van de PR&Communicatie groep van UDI'19 geweest. Zijn slopende ziekte heeft hem doen noodzaken zijn werkzaamheden neer te leggen afgelopen jaar.

'Toon kenmerkt zich door evenwichtigheid, altijd gericht op harmonie en zijn relativerend vermogen,' sprak voorzitter Rüpp bij de overhandiging van de Oorkonde en de zilveren speld. 'Je doet nooit tevergeefs een beroep op Toon, hij stond in de afgelopen meer dan 40 jaar altijd klaar voor de vereniging. Reeds op 17-jarige leeftijd trainde hij de laagste pupillen. Zijn band met UDI is de rode draad in zijn leven. '  Toon was heel blij verrast met deze benoeming. Wij feliciteren hem en zijn vrouw Hanny met deze speciale titel en wensen hun heel veel sterkte in de komende tijd.

uitreiking tvdboom

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.