ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI G2 verslaat de A1

26-05-2016 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

Woensdag 25 mei was het weer tijd voor datgene wat voor veel spelers van de G2 het jaarlijkse hoogtepunt van het seizoen is: het spelen van de wedstrijd tegen de A1 of B1. Aangezien de B1 deze weken verwikkeld was in de nacompetitie kwam een selectie van de A1 op het veld om hun krachten te meten. De spelers van de G2 deden weer heel erg hun best, gingen tot het uiterste en wisten hun doel te bereiken: doelpunten maken tegen de A1.

Een aantal A1-spelers kenden het klappen van de zweep al omdat ze vorig jaar nog deze wedstrijd in de B1 hadden gespeeld. Het veld lag er mooi bij, al moesten nog wel even de goals klaar gezet worden. Er was veel bekijks langs de lijn. Veel ouders en geïnteresseerden namen de moeite deze titanenstrijd gade te slaan. Het eerste fluitsignaal klonk en de G2 zocht meteen de aanval op. De A1 was blijkbaar nog niet wakker en voordat ze het wisten, stonden ze 3-0 achter. Daarna een mooie uitgespeelde aanval van de A1, die het zichtbaar zwaar hadden, waaruit de aansluitingstreffer werd gemaakt.

Met rust stond de G2 ruim voor waarop Paul van de G2 besloot de A1 te gaan versterken door met een A1 speler te wisselen van team. Dat wierp zijn vruchten duidelijk af voor de A1 want Paul werd goed gevonden en wist maar liefst zes keer te scoren. Ondertussen scoorde de G2 ook vrolijk door en mocht het uiteindelijk niet baten voor de A1. De G2 won deze wedstrijd met 12-11 (of was het 13-12?). Er werden handen geschud, penaltys genomen en als afsluiter was er uiteraard een groepsfoto met spelers, coaches en de scheidsrechter.

xxx

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.