ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI19 neemt pannaveldje in gebruik tijdens Open Dagen

08-09-2015 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

pannaveldje in gebruikijdens de druk bezochte Open Dagen heeft UDI'19 het pannaveldje in gebruik genomen. Hiermee ging een lang gekoesterde wens in vervulling voor de jongste jeugd van UDI'19. De aanleg werd mogelijk gemaakt door de gulle bijdrage van Oté Optics.

pannaveldje in gebruikTijdens de druk bezochte Open Dagen heeft UDI'19 het pannaveldje in gebruik genomen. Hiermee ging een lang gekoesterde wens in vervulling voor de jongste jeugd van UDI'19. De aanleg werd mogelijk gemaakt door de gulle bijdrage van Oté Optics. Dit bedrijf, van directeur/eigenaar Rob Oorthuizen, is een wereldspeler in contactlensvloeistoffen en gevestigd op het industrieterrein aan de Vluchtoord in Uden.

De officiële ingebruikname, van het door Ceelen Sport Constructies aangelegde pannaveldje werd verricht door een zestal UDI-spelertjes onder het toeziend oog van Rob Oorthuizen en voorzitter Paul Rüpp. UDI'19 is Oté Optics dankbaar voor de bijdrage aan de UDI-jeugdafdeling en CSC voor de aanleg van het veldje.

pannaveldje overgedragen door ote 
Vzt. Paul Rüpp bedankt Rob Oorthuizen directeur/eigenaar van Oté Optics voor zijn gulle bijdrage

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.