ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Van de bestuurstafel (1)

09-09-2015 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

van de bestuurstafelDe eerste bestuursvergadering dit seizoen is maandag jl. (7/9) geweest en hieronder volgt een kort verslag daarvan.

van de bestuurstafelHet zomerreces is voorbij en ook bestuurlijk zijn we achter de schermen weer volop bezig om het nieuwe seizoen in te gaan.  Ons sportpark heeft een geweldige facelift gehad met het nieuwe kunstgrasveld en ook het vernieuwde terras ziet er schitterend uit.

De opening op de UDI-dagen waren groots en ook geweldig goed bezocht. We hebben daar allemaal een heel goed gevoel aan overgehouden. Ook achter de schermen gebeuren er veel goeie dingen om zo onze vereniging een geweldige impuls te geven ook al richting ons 100 jarig bestaan in 2019

De eerste bestuursvergadering dit seizoen is maandag jl. (7/9) geweest en hieronder volgt een kort verslag daarvan.

Ledenwerving/Ledenbehoud
Ons ledenaantal is behoorlijk stabiel. Er zijn tijdens de UDI-dagen ongeveer 20 nieuwe leden bijgekomen. Er zijn diverse acties gepland om leden te werven. We proberen iedere maand wel een activiteit te plannen.

Nieuwe opzet RABO-Academy 
De nieuwe opzet begint vorm te krijgen. Er zullen sessies gepland worden van telkens 2 dagen. In oktober beginnen we met 2 dagen in de herfstvakantie. Daarna gaan we dit nog enkele keren herhalen. De kinderen worden 2 dagen intensief bezig gehouden en er worden heel gericht thematrainingen gehouden. Deze dagen worden gegeven door ervaren trainers met ondersteuning van Gijs de Vocht, Eric van Gogh en Tom Jacobs.

Maatschappelijk project 
Er zijn 7 kandidaten die deelnemen aan het maatschappelijk project plus 2 deelnemers zitten nog op de reserve bank. Op zondag 27 september a.s. zal er tijdens de thuiswedstrijd van UDI 1 de aftrap worden gegeven. Ook zal er in de toekomst nog een 2e pilot komen. Deze wordt ingezet op de jeugd.

VOG
De aanvragen komen binnen en we liggen op schema. Het item is ook uitvoerig besproken tijdens de trainers en leiders avond. We willen hierin een voortrekkersrol vervullen. In Nederland zie je dan ook steeds meer verenigingen die dit gaan volgen.

UDI-jeugdzorg
Afgelopen jaar hebben wat dingen gedaan in het kader van alcohol en drugs. Daarnaast het RABO-project in samenhang met Udense scholen over pestgedrag. Er zijn grote verschillen tussen trainers die er op hun eigen manier met deze problematiek omgaan. Mariëlle van de Wiel gaat ons hierin helpen om te proberen of we daar structuur in kunnen krijgen. Er komt nog een info-avond voor de trainers en leiders, hoogstwaarschijnlijk in het najaar. Mariëlle is aanspreekpunt voor kinderen, trainers, leiders en de scholen.

Zaterdagavond thuiswedstrijden
Er zijn een aantal verzoeken binnengekomen om een paar wedstrijden van UDI 1 op zaterdagavond te laten spelen. Er zal per wedstrijd bekeken worden of we op die verzoeken kunnen ingaan.

Organisatorische zaken
We hebben helaas nog een team uit de competitie moeten halen i.v.m. een tekort aan spelers (UDI 16). Ook bij de A- en E- jeugd zijn nog problemen omtrent de bezetting.

Minus van Eijl cup 
Dit jaar hebben we de Minus van Eijl cup op zondag gehouden, dit was een groot succes. Het voorstel is nu om het volgende keer weer op zondagmiddag te houden wanneer UDI 1 thuis speelt. Dit zou een mooie combinatie kunnen zijn.

Het bestuur

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.