ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Van de bestuurstafel (3) (Update 17/12)

09-12-2015 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

van de bestuurstafelMaandag 7 december is er weer een reguliere AB vergadering geweest, de volgende punten werden daar besproken.

  • van de bestuurstafelRob Walk opzeggen bestuurslidmaatschap. 
  • Maandag 7 december is er weer een reguliere AB vergadering geweest, de volgende punten werden daar besproken.
  •  Terwijl het weer nog aan de lente doet denken loopt onze eerste seizoenshelft alweer op zijn einde.
  •   De eerste herfstmeisters zijn bekend en ook vanaf deze plaats van harte gefeliciteerd.
  •   We gaan ons dus noodgedwongen opmaken voor de winterstop, echter de vereniging UDI'19 staat nooit stil. 

Opzegging bestuurslidmaatschap

Rob Walk, bestuurslid sponsorzaken en voorzitter van de sponsorcommissie, heeft per direct zijn bestuurslidmaatschap opgezegd. Vanwege het door elkaar lopen van belangen kon hij zijn bestuurslidmaatschap, naar zijn eigen mening, niet optimaal en zuiver vervullen. Het bestuur betreurt dat ten zeerste, maar begrijpt zijn afweging. De zoektocht naar een nieuw bestuurslid voor de portefeuille sponsorzaken zal binnenkort opgestart worden. Het bestuur wil Rob Walk bedanken voor zijn inzet, betrokkenheid en verdiensten voor UDI'19.

Commissie sportiviteit en respect

Er is een update gegeven door Paul Veldhuisen over de status van de commissie.

Inmiddels hebben zich een aantal mutaties in de commissie voorgedaan. Zo hebben we afscheid genomen van Robert Janzen, Ivo Tel en Brian Vialle ze konden door verschillende redenen de commissie niet meer combineren met privé werkzaamheden. De commissie sportiviteit en respect bestaat nu uit de volgende personen: Paul Veldhuisen, Marie- Louise van de Burgt, Caroline Walk, Leon Hagemeijer en Jan van Asseldonk.

De commissie wil ook meer van zich laten horen. Afgesproken is dat de commissie tijdens de UDI-dagen promotieactiviteiten gaat ontplooien. Ook zal er voor de algemene jaarvergadering een jaarverslag gepresenteerd gaan worden. Hierin zullen ook onze vertrouwenspersonen meegenomen worden.

Er zijn dit jaar relatief weinig voorvallen geweest waar de commissie zich over diende te buigen, dit is een positief verhaal wat we ook graag willen vasthouden.

Ook met onze zusterverenigingen is er afgelopen seizoen contact gezocht voor eventuele samenwerking. Zo is er contact geweest met FC de Rakt en FC Uden.

Say Cheese

Dit is een project om zowel voor UDI als voor het goede doel geld te genereren.

Er is 400 kg kaas beschikbaar gesteld wat we in samenspraak met supermarkt Jumbo/ v.d. Laak willen verkopen. We beginnen met een Bourgondische avond op vrijdagavond (18 december) om 19:30 uur. Zaterdag 19 en zondag 20 december gaan we de kaas verkopen. Het staat deze week ook op de website.

We hopen op deze manier kaas te verkopen en zo geld te kunnen verdienen voor het doel.

Kerstveiling

Zaterdag 12 december vindt onze jaarlijkse kerstveiling weer plaats, ook dit jaar weer in Theater Markant in Uden. Er zijn op dit moment al 120 kavels binnen.

Ook op onze speciaal hiervoor ingerichte website, waarop je dit jaar voor het eerst ook kunt bieden. Er zijn al de nodige biedingen binnengekomen.

Zoals vorige edities zal Burgemeester Hellegers de veiling van de eerste kavel weer voor zijn rekening nemen.

Nieuw dit jaar zal zijn dat er om 23:00 uur een after party plaatsvindt. Kortom ook dit jaar wordt het weer een gezellige boel.

Nieuwjaarsreceptie

Onze nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op zondag 10 januari a.s.. Onze nieuwjaarsreceptie wordt dit jaar gecombineerd met de nieuwjaarsreceptie die jaarlijks met onze zusterverenigingen gehouden wordt.

Nieuw dit jaar is de introductie van onze clubcard. Alle leden die aanwezig zijn krijgen dan hun nieuwe clubcard uitgereikt met daarop al 2 consumpties bijgeschreven. Deze clubcard kan gebruikt worden omdat we dan ook ons nieuwe kassasysteem in gebruik nemen. Dit kassasysteem is ook ingericht voor dergelijke clubcards.

Namens het Bestuur
Ben Vogels secretaris

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.