ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Van de bestuurstafel (4)

05-02-2016 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

van de bestuurstafelOp maandag 1 februari jl. is er een reguliere AB vergadering geweest. De volgende punten werden o.a. besproken.

E.K. o19 maart 2016

Alles loopt volgens schema. We krijgen hulp van Chris-Jan van Zutphen (vertegenwoordiger P.R.). We bekijken of het mogelijk is om een wedstrijd van het Nederlands elftal <19 in het jaar 2019 naar UDI te halen. Op woensdag 17 februari zijn alle partijen bij UDI om een en ander te bespreken.

Hangjongeren

Er heerst bij sommige mensen een onveilig gevoel door de hangjongeren op onze parkeerplaats. Ze staan daar vaak voor een langere tijd en ook tot in de late uurtjes. De politie doet er niet veel aan en het geeft een onveilig gevoel bij sommige mensen. Afgesproken dat Harold van Zutphen op 17 februari aanschuift (vergadering rondom E.K. <19) en in gesprek gaat met Patricia van der Lienden (Politie) om te kijken of er afspraken betreffende de hangjongeren gemaakt kunnen worden.

Terugkoppeling COH

Mark van de Burgt is naar de laatste A.L.V. van de C.O.H. (Commissie Overlegorgaan Hoofdklasse) geweest. Daar zijn een aantal zaken besproken die voor UDI'19 van toepassing zijn. De piramide is nog 'n keer onder de aandacht gebracht. Het ging vooral om licentievoorwaarden én promotie- en degradatieregeling. We kunnen contact zoeken met clubs uit de hoofdklasse B en zaken bespreken waar wij tegenaan lopen.

Uitwijken naar kunstgras UDI 1

Er is een mogelijkheid dat we voor het eerste team bij afgelasting van ons hoofdveld gaan uitwijken naar het kunstgrasveld. Echter, dit moeten we dan wel eerst aanvragen.

Een aantal knelpunten bij een eventuele aanvraag:

 
  •   Onze mensen kunnen we niet faciliteren op het kunstgrasveld.
  •   We kunnen niet meer terug als toestemming is verleend om officiële
      wedstrijden bij slechte weersomstandigheden op kunstgras te spelen.
  •   Besloten wordt om nu geen aanvraag in te dienen. Als op een latere
      tijdstip nog meer afgelastingen komen dan kunnen we alsnog overwegen
       om een aanvraag in te dienen.  

Carnaval bij UDI'19

Eind deze week staat ons jaarlijkse carnavalsavond gepland. We hopen dat er weer veel bezoekers naar de gezelligste huiskamer zullen komen. Er komt een club uit Breda met 50 mensen om met ons samen te feesten. Het is jammer dat dit evenement samenvalt met de sportverkiezing van de gemeente.
Deze avond krijgen De Pineut aan Monique Verhagen en Peter van der Spank en Vertinde Knoeris aan Gert van den Hoven uitgereikt. Wij willen deze geweldige vrijwilligers feliciteren voor hun uitverkiezing.

1e ervaringen en overzichten uit kassa-systeem

De eerste ervaringen zijn positief. Er zijn wel wat opstartproblemen geweest. Hiervoor is uiteraard de nodige aandacht. Een goede instructie is hiervoor gewenst om de kinderziektes eruit te halen. Er zijn tot nu toe 550 clubcards uitgegeven, terwijl er nog veel teams niet gevoetbald hebben. Ongetwijfeld zitten daar clubcard-houders bij.

Duurzaamste kantine van Nederland

Er is een voorstel om de duurzaamste kantine van Nederland te worden. Hiervoor dienen we een paar zaken anders te regelen. Bijvoorbeeld ons afval aan de bron gaan scheiden.

Namens het bestuur UDI'19/Beter Bed
Ben Vogels Secretaris

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.