ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Van de bestuurstafel (5)

van de bestuurstafelOp maandag 4 april jl. is er weer een reguliere AB-vergadering geweest. Hierin zijn de volgende onderwerpen besproken.

Maatschappelijk project

Gijs de Vocht geeft een presentatie over het verloop van het maatschappelijk project wat bij UDI'19 gehouden wordt. Het is prachtig om te zien dat we bij UDI'19 zo mensen weer aan een baan kunnen helpen. Ook alle deelnemers zijn uitermate positief. Het hangt van de gemeente af of er een vervolg op komt.

Zusterverenigingen

We hebben een zeer goed contact met onze zusterverenigingen. Mede daardoor hebben we afgesproken dat we geen leden bij elkaar gaan benaderen om bij onze vereniging te komen spelen.

Toon van den Boom Lid van Verdienste

Afgelopen week is Toon van den Boom benoemd tot Lid van Verdienste van UDI'19 dit heeft u al kunnen lezen op onze website. Voorzitter Paul is bij Toon langs geweest om hem de versiersels uit te reiken die daarbij horen. Toon was erg blij met de benoeming. We wensen Toon erg veel sterkte de komende tijd.

Terugblik EK Kwalificatie O19

We hebben erg veel complimenten gekregen rondom de organisatie van de interlands. Jammer dat we maar één wedstrijd van het Nederlands elftal hadden. Ook hebben we een gesigneerd shirt van het Nederlands elftal <19 gekregen. Dit komt in het wedstrijd secretariaat te hangen. A.s. vrijdag komt het nationale team van Servië <15 hier trainen.

Brabant Cup 

Ons 1ste elftal heeft zich helaas moeten terugtrekken uit de Brabant cup. Dit door de vele blessures die er zijn bij onze 1ste selectie. We hopen dat iedereen weer snel speelklaar is.

Organisatie vrouwenvoetbal

Sinds korte tijd hebben we een samenwerking met Fc de Rakt over een vrouwenelftal. Dit is een hele succesvolle samenwerking. Ook voor de jeugd (meisjes) kunnen we dit misschien op termijn wel uitbouwen.

Het Algemeen Bestuur
Ben Vogels Secretaris

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.