ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Vrijwilliger Ad Claassen benoemd tot Lid van Verdienste

28-05-2016 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

Ad Claassen1Tijdens de medewerkersavond vrijdag jl. (27/5) werd Ad Claassen vrijwilliger en coördinator van de werkgroep gehuldigd als Lid van Verdienste van de vereniging UDI'19. Voorzitter Paul Rüpp was trots dat hij deze vrijwilliger pur sang in het zonnetje mocht zetten.  

Hij reikte Ad de zilveren speld uit behorend bij 'n Lid van Verdienste en een oorkonde. Op de oorkonde stond vermeld: 'Dit uit waardering voor zijn vele en langdurige verdiensten aan de vereniging. Hij coördineert de vrijwilligersgroep en door zijn persoonlijkheid weet hij deze groep te binden voor allerlei klusjes op en rond de accommodatie. Tevens is Ad al vele jaren 'n gewaardeerd verenigingsscheidsrechter. Zijn vrijwillige inzet strekt ieder lid tot voorbeeld!'
Nadien gaf Paul de echtgenote van Ad een mooie bos bloemen voor de enorme steun die zij Ad heeft gegeven om zich op deze wijze te kunnen inzetten voor onze club.

Tot slot moest Ad en zijn vrouw een staande receptie afwerken, alle aanwezigen kwamen hen feliciteren met deze mooi club benoeming. Ad & Truus "Proficiat!"

Ad Claassen2

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.