ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Wat 'n leuk idee van de vrienden van Evert

13-05-2016 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

Make-A-Wish EvertWoensdagmiddag(11/5) stonden Evert, zijn zus Femke, zijn ouders en opa een 'geweldige verrassing' te wachten. De vrienden van Evert hadden hem opgegeven voor Make-a-Wish. Evert is lid van UDI'19 en voetbalt bij de jeugd. Momenteel is hij al geruime tijd ziek en heeft diverse behandelingen gehad. Evert is, zoals zijn moeder zegt, heel positief en het gaat nu beter met hem.

Evert1Woensdagmiddag(11/5) stonden Evert, zijn zus Femke, zijn ouders en opa een 'geweldige verrassing' te wachten. De vrienden van Evert hadden hem opgegeven voor Make-a-Wish. Evert is lid van UDI'19 en voetbalt bij de jeugd. Momenteel is hij al geruime tijd ziek en heeft diverse behandelingen gehad. Evert is, zoals zijn moeder zegt, heel positief en het gaat nu beter met hem. 

De vrienden van Evert waren in het clubhuis bij UDI'19 aanwezig in afwachting van Evert en zijn familie.  Rond 13.00 uur kwam de limousine voorrijden, manoeuvrerend door de bochten op het sportcomplex en parkeerde voor de deur van de kantine. Evert, Femke, zijn ouders en opa werden enthousiast ontvangen door zijn vrienden. 
Evert3
Gastvrouw Wilma van UDI'19 verraste Evert met een  bal met alle handtekeningen van de spelers uit het eerste en een vaantje van de club. Uiteraard gingen de jongens meteen de bal even uitproberen op het kunstgrasveld.   

Rond half drie stapte Evert en zijn vrienden en familie in de limousine op weg naar Roosendaal om daar te gaan skydiven. Voor Evert was de verrassing nog groter, hij mocht met 'n open Lamborghini voorafgaand aan de limousine naar Roosendaal. Dit trok opvallend veel bekijks.  In Tilburg hebben ze heerlijk gegeten, om rond 22.00 uur weer terug te zijn in Uden. Daar werd afscheid genomen van de familie. Het was een groot feest voor Evert waar iedereen van genoten heeft. Dank aan iedereen die deze prachtige middag mogelijk hebben gemaakt voor Evert en zijn familie.

Evert 2

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.